Луцькі перевізники хочуть підняти вартість проїзду до семи гривень

23
-34
Луцькі перевізники хочуть підняти вартість проїзду до семи гривень
Луцькі перевізники стверджують, що в обласному центрі Волині потрібно підняти вартість проїзду до семи гривень.

Про це стало відомо у вівторок, 2 жовтня, під час засідання круглого столу щодо обговорення проекту рішення виконкому «Про погодження положення про порядок здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у міському пасажирському транспорті загального користування м. Луцька».

Нагадаємо, що 5 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради ухвалили рішення про безготівкову плату за проїзд у тролейбусах та маршрутних таксі.

Програма передбачає здійснення безготівкової оплати проїзду в маршрутних автобусах та тролейбусах за допомогою валідаторів, які працюватимуть в режимі «онлайн».

Так, присутні під час круглого столу перевізники заявили, що працюють собі у збиток. З їх слів, проїзд у маршрутних таксі Луцька потрібно підвищити як мінімум до семи гривень.

Натомість депутат Луцької міської ради Алла Надточій зазначила, що після підняття вартості проїзду до 5-ти гривень, сервіс у транспорті не змінився.

«Луцьк й так входить у трійку, де найдорожча вартість проїзду. Ви щоразу приходите до нас і кажете, що потрібно піднімати ціну на квиток, мовляв багато пільговиків їздить, які не платять. Але ми навіть не маємо контролю пасажиропотоку. Ми до сьогодні не знаємо, скільки людей щодня їздить в маршрутках», - виступила Алла Надточій.

Натомість перевізники сказали, що у них немає грошей для того, аби покращити умови перевезення, бо працюють собі у збиток. А відтак потрібно підвищити вартість проїзду до столичного рівня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-34

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не охуели
Відповісти
Сiм - дуже мало!
Дайош по евро!
Ми ж Европа!!!
Відповісти
А задок перевізникам не зліпнеться? Шановні перевізники, пасажир може випадково пролити кислоту в салоні, і так декілька разів, і ваші автобуси перетворяться на купу іржі.
Відповісти
А ми хочемо,щоб х..ом по всій морді їм,всім перевізникам.
Відповісти
А не сильно вони рот розкрили, за те що не можна в маршрутку зайти, а виходиш з віддірваними гудзиками.
Відповісти
Перед тим як просити підняти вартість проїзду, потрібно це обгрунтувати та запропонувати сервіс, на рівні спринтерів що на Київ їздять, а не старі буси, в яких як не сквозить крізь дірки у днищі, так капає під час дощу, в яких гальмівні колодки свистять при конжному натисканні педалі гальма, в чких вимкнений GPS, і які їздять коли захочуть, а не по встановленому графіку. Коли це все ліквідують, думаю люди і 10грн. будуть згідні платити.
Відповісти
" А відтак потрібно підвищити вартість проїзду до столичного рівня." - сволочі, підніміть зарплату до столичного рівня,тоді і просіть проїзд за 7 грн.
Відповісти
Скоро зима,комусь треба добудувати хатинку!!!
Відповісти
Аллу - на мера
Відповісти
Ви такі самі скоти як і перевізники, коментарі видаляєте
Відповісти
Ніхто з перевізників не працює собі в збиток. Це по-перше а по-друге оголошуйте новий конкурс і тоді побачите які ціни будуть "бідові перевізники" декларувати , якщо ж і цього не станеться - тоді запрошуйте перевізників з інших міст , яким вистачає...
Міська рада не може ж і не хоче закупити тролейбуси хоч вже б/у. Ви ж порахуйте ,як після 20-00 ідуть маршрутні таксі і чи їдуть до кінця , як по графіку встановлено - ні не їдуть і з маршруту з'їжджають; та і маршрути короткі, пасажирів ніхто не хоче і не може порахувати.Яке підняття? Таке ж як і середня зарплата по області - фікція.
Відповісти
Ціна квартир як у Києві,,проїзд як у Києві...Луцьк портове місто???
Відповісти
Правильна переговорна тактика: просити 7 хоча насправді потрібно 6. А потім піти на "уступки" і погодитись на 6. ПС. А реальна вартість послуги 3-4 грн. Як там казав депутан Барна?
Відповісти
А прутнів тачку?
Відповісти
Хай хазяї маршруток вкоротять свої апетити. Тоді і водіям на зарплату хватить і ціну не треба піднімати. Очевидно в Луцьку хазяї маршруток дуже жадні. Не думаю, що довжина маршруту в Луцьку більша за інші обласні центри. Хіба що маршрутки їздять майже пусті. Тоді треба зменшить їх кількість. Це не таксі для одного чи двох пасажирів.
Відповісти
Ви шо там ухі наїлися? За що ми 5 гривень платимо взагалі? Про які 7 може йти мова ? Ви їбануті чи да ?
Відповісти
Хто працю в "збиток"- завжди може відмовитись від ліцензії на перевіз пасажирів.., але жодного відказчика нема і не буде!
Може я помиляюсь і заявки на ліцензії перевізники не подають?
Відповісти
Вова протягом 10 останніх років володіє кількома важкими міськими маршрутами всі з яких неймовірно збиткові. Проте родина Вови досі не втрачає надії і закликає усіх небайдужих допомогти бідоласі здолати смугу життєвих невдач! Ваші пожертви на email: vovi@nepre.com подарують Вові надію і сили продовжувати справу, яка вже розорила його і щодня робить біднішими його численну рідню!
Відповісти
А Луцькі перевізники не хочуть дотримуватись графіку руху?
Відповісти
ддавай до вартості таксі
Відповісти
яке піднятя до семи гривень ?? сочатку підвищіть лядям зарплати так як ми ідем до Європи нехай і така зарплата як у Європі буде у нас!!!! а тоді підвищуйте тариф маршуток!! совість майте не знущайтесь з людей!
Відповісти
Во Львове возят дітей шкільного віку безкоштовно, а вам щей діти платять, і тисячу в день і більше плану якого знають водії мало. І собі щей водій автобуса лишає триста чотириста. Мало???? Всім валідатори І налог
по повній.

Відповісти
Невже в міській раді нема юристів які б розібралися у відповідальності?Що тяжко проконролювати? Буде контроль і нічого підвищувати не треба все стане на свої місця. У Полтаві проїзд знизили до 4 грн. завдяки роботі ініціативної групи депутатів СДП...https://www.youtube.com/watch?v=HM2ndLq9u1o
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні