Як у Луцьку працюватиме автоматизована система оплати проїзду

0
0
Як у Луцьку працюватиме автоматизована система оплати проїзду
У Луцьку розповіли, як працюватиме безготівкова оплата проїзду в маршрутних автобусах та тролейбусах за допомогою валідаторів.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Володимир Степанов, ця програма передбачає здійснення безготівкової оплати проїзду в маршрутних автобусах та тролейбусах за допомогою валідаторів, які працюватимуть в режимі “онлайн”.

Нагадаємо, що 5 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради ухвалили рішення про безготівкову плату за проїзд у тролейбусах та маршрутних таксі.

Такі нововведення успішно працюють в інших містах України. Передусім - це зручність для пасажирів, адже розрахунок проводитиметься платіжною карткою, “Карткою лучанина” або за допомогою смартфона.

Така система оплати буде зручною й для водіїв. Окрім цього, вона дозволить детально вивчити пасажиропотік на різних маршрутах та допоможе оптимізувати перевезення, облікувати пільгових пасажирів тощо.

Планують створити відділ з контролю оплати проїзду. До роботи контролерів будуть залучати й працівників муніципальної варти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні