У Вінниці створили трамвай, який вміщає 300 пасажирів

0
7
У Вінниці створили трамвай, який вміщає 300 пасажирів
У Вінниці майстри транспортної компанії змонтували трамвай, який вміщає до 300 людей.

25 жовтня він уже почав курсувати містом, - пише gazeta.ua.

Це 31-метровий трамвай. Як і попередні модернізовані вагони, він адаптований для маломобільних груп населення. Має низькополу вставку. Це зручно для людей на візках і батьків, які возять малюків у колясках.

Вагон обладнаний двома чеськими системами керування двигунами, відео-реєстратором та підключений до Wi-Fi.

Майстри компанії покращили конструкцію дверей, міжвагонних з'єднань, сходів. Також збільшили кількість сидячих місць на 10. Тепер їх 60.

"Є відкидні сидіння. Вони розташовані на низькополій частині. Тож, якщо, наприклад, мама з коляскою зайшла, то можна присісти – це зручно. Плануємо далі продовжувати модернізацію вагонів. Це набагато вигідніше, ніж купувати у європейських чи навіть у українських виробників", - розповів генеральний директор КП "Вінницька транспортна компанія" Михайло Луценко.

10-й вагон "VinWay" №221 модернізований на базі КТ-4UA. Він складається із трьох секцій, має 60 місць для сидіння, а також два - для людей з інвалідністю. Має частково низьку підлогу. Також є Wi-Fi та відеореєстратори. Вартість модернізованого трамвая близько 12 млн 640 тис. грн.

Його планують пускати на маршрути у години-пік. Салон може вмістити близько 300 людей. Це другий Vin Way в цьому році. Вагон поспішали модернізувати до святкування 105-річчя вінницького трамваю, яке відбудеться 28 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні