В українському місті няня побила дитину на очах у пасажирів автобуса

0
В українському місті няня побила дитину на очах у пасажирів автобуса
Днями в соціальній мережі Facebook було опубліковано відео про те, як жінка у віці б’є по обличчю маленьку дівчинку. Все відбувається у громадському транспорті на очах у пасажирів.

Про це пише Телеграф.

Дана публікація викликала широкий суспільний резонанс і жінку, яка била дитину, вдалося "впізнати". На думку користувачів соцмережі, на відео потрапила столична няня зі своєю вихованкою.

Так, у Києві серед білого дня люди помітили агресивну жінку, яка била по обличчю маленьку дівчинку. Дитина засинала у громадському транспорті і "вихователь" таким чином намагалася розбудити неповнолітню.

Жорстоке поводження з дитиною потрапило на камеру мобільного телефону. Атор відео нічого не коментує і просто знімає те, що відбувається.

Ця ситуація обурила українців, які різко негативно відреагували на відео. У коментарях під постом люди почали писати про те, що жінка на відео — це столична няня.

Також коментатори звинуватили автора відео та пасажирів у байдужості та пасивності — багато хто писав про те, що автор нічим не відрізняється від головної "героїні" і за дитину обов’язково треба було заступитися або викликати поліцію.

Чи понесе жінка покарання за жорстоке поводження з дитиною — невідомо. Залишається лише сподіватися, що її протиправні дії не залишаться непоміченими.



Варто зазначити, що на момент публікації матеріалу офіційно не доведено, що на відео зображена саме ця жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні