--> Українка знімається в американських фільмах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українка знімається в американських фільмах

7
12
Українка знімається в американських фільмах
Українка Катерина Дронова із Києва розпочала акторську кар'єру у Лос-Анджелесі. Знімається у фільмах, серіалах та музичних кліпах.

В США поїхала два роки тому у туристичну подорож в США. Там зустріла майбутнього чоловіка, який вмовив залишитися, пише Gazeta.

"Чоловік працює режисером. Запропонував спробувати себе у ролі акторки. Я почала ходити на кастинги. Спочатку безкоштовно працювала у студентських фільмах та короткометражках, щоб набратися досвіду. Це були масовки або ролі з однією-двома фразами. Першу серйозну роботу отримала у трилері "Майк Бой", який знімав чоловік. Зіграла сестру ватажка російської мафії. Знялася у фільмі "Гулаг", де грала біженку від радянського режиму", - розповідає Катерина Дронова.

За словами українки, розпочати акторську кар'єру може кожен. Режисери на спеціальних сайтах виставляють приблизний вік, параметри, особливості зовнішності героїв. Якщо людина підходить по типажу може відправляти своє резюме із фотографією. Плюсом будуть відео-кадри з фільмів, якщо знімалися раніше.

"Зазвичай на одну роль приходить близько 300 заявок. Із них обирають та запрошують на живий кастинг людей сто. Присилають шматок сценарію зі словами, який потырбно вивчити. Ті, хто проходять, йдуть на повторний відбір. Там можуть ставити разом із партнерами по кадру. Дивитися чи гармонійно виглядають актори у парі. Уже потім запрошують на зйомки. Було таке, що прийшла пробуватися на роль ковбоя. На мене подивилися і зразу відібрали на роль солдата".

Із тих, кого затвердили на роль, костюмери знімають параметри, щоб підібрати костюми. Потім призначають день зйомок.

"Робочий день зазвичай починається у сім ранку. Спочатку усіх одягають, роблять макіяж. Це забирає години дві. Потім на знімальному майданчику оператор дивиться, де буду стояти. Показує, де потрібно зупинитися, куди і як повернути голову. Місця зупинок для зручності позначають хрестиками на полу. До моменту коли почнуться зйомки може пройти годин п'ять. Знімати можуть безкінечно. У день в середньому знімають всього чотири хвилини фільму. Довше восьми годин намагаються не працювати, бо потім іде подвійна ставка".

Роботу оплачують банківськими чеками, які присилають на пошту. Сума гонорару залежить від того, чи належиш до профспілки акторів "SAG".

"Початківці - non-union (ті, хто не входять у спілку), які знімаються у масовках, за вісім годин отримують 90 доларів. Ті, хто входять в спілку, за таку ж роль отримують - 150 доларів. Якщо мають хоча б одне слово тексту - гонорар зростає втричі. Я вступила у спілку майже одразу. Для цього потрібно надали сертифікат про те, що знімалася у великому фільмі та заплатити 3 тисячі доларів. Це вигідно, бо навіть з масовками гроші швидко повертаються".

"На масовки можна ходити хоч щодня, як на звичайну роботу. Вимог по зовнішності до акторів немає. Є компанія, де можна зареєструватися, і вони щодня даватимуть роботу. На такій роботі у місяць заробляють близько 3,5 тис. доларів. Якщо ходити на різні кастинги можна мати десь 5 тисяч в місяць. Іноді за один проект платять навіть 15 тисяч гривень".

У Польщі під час зйомок кіно працювати понаднормово - норма. За це додатково оплачують від 10 до 20 відсотків від головного гонорару за годину. У відомих акторів може бути навіть 60 відсотків. Витрачений час на зйомки за кожним разом інший, розповідає Gazeta.ua актор Роман Заданюк з Вінниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас :
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас :
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/povyshenie-tarifov-na-gaz.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/novini/zakon-ukra%D1%97ni-pro-derzhavnij-byudzhet-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialni-pilgi-na-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensijna-reforma-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/
Відповісти
Вы реально понимаете что творится в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/nalashtuvannya-suputnikovix-kanaliv-v-ukra%d1%97ni/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні