Володимирчан просять не зважати на знаки світлофора, у який влучила блискавка

0
0
Володимирчан просять не зважати на знаки світлофора, у який влучила блискавка
У Володимирі-Волинському просять автомобілістів та пішоходів не зважати на сигнали світлофора, який згорів, а послуговуватись знаками і розміткою.

Внаслідок влучання блискавки згорів щиток живлення світлофору, який знаходиться на перехресті вулиць Ковельської та Драгоманова у Володимирі-Волинський, - повідомляє БУГ.

Нагадаємо, 6 вересня у Володимирі-Волинському на перехресті вулиць Ковельської і Драгоманова через погодні умови вийшов із ладу світлофор.

Як повідомив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, ремонт світлофору можуть провести лише в місті Харкові. Так, 7-го вересня директор КП “Полігон” Олександр Козичко був відправлений до ремонтної фірми.

Міський голова додав, що на стовпі, в який влучила блискавка, крім світлофору перестала працювати ще й камера відеоспостереження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні