--> Бенедикт Камбербетч став найкрасивішим веганом року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бенедикт Камбербетч став найкрасивішим веганом року

0
17
Бенедикт Камбербетч став найкрасивішим веганом року
Британський актор Бенедикт Камбербетч отримав звання "найкрасивішого вегана" у 2018 році за версією благодійної організації PETA.

Про це повідомила прес-служба благодійної організації PETA, яка веде активну боротьбу за права тварин, - повідомляє 24 канал.

Камбербетч розділив це звання з американським режисером, продюсером і публіцистом Авой Дюверней. Як зазначають представники PETA, вони рятують тварин не лише завдяки вибору способу життя, а тим, що піднімають це питання на публіці.

Дюверней написала в Twitter, що вегетаріанство – це проблема соціальної справедливості. Як заявила номінантка на премію Оскар в бесіді з журналістами The Hollywood Reporter, "моя мама завжди говорила ставитися до інших так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе. Всі хочуть, щоб їх поважали і ставилися з любов'ю",
– пояснюють своє рішення представники організації.

Стосовно Камбербетча у PETA наголошують, що актор неодноразово розповідав про свій спосіб життя під час просування фільму "Месники: Нескінченна війна".

"Коли видання Time Out London поцікавилося, як він прийшов в потрібну форму для цієї ролі, Бенедикт Камбербетч відповів: "Я сиджу на дієті, яка заснована на рослинній їжі", – додали представники.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні