На фронті загинув відомий український актор

0
На фронті загинув відомий український актор
Відомий український актор театру Андрій Доманський загинув на фронті.

Сумну новину повідомили на офіційній сторінці Facebook Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги, де артист пропрацював майже 25 років.

Андрій Доманський захищав країну від російських окупантів від початку повномасштабної війни. На фронт артист пішов добровольцем. На жаль, на війні його життя трагічно обірвалося.

"Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе. Майже 25 років ти служив театру. Тобою зіграно понад 40 яскравих ролей. Ти був надійним партнером. Твої ролі назавжди залишаться у пам'яті глядачів…Ти назавжди залишишся у наших серцях..", - йдеться в повідомленні театру.

Зазначимо, прощання з Андрієм Доманським відбудеться 10 квітня о 12:00 у фоє театру у Житомирі, де він до війни працював.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні