Раптово помер відомий український актор

0
Раптово помер відомий український актор
Помер відомий український актор театру Петро Нікітін.

Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, пише ТСН.

Зазначається, що Петро Нікітін раптово помер вчора, 17 квітня. Артистові був всього 61 рік. Причина смерті актора наразі невідома.

"Відійшов у вічність актор нашого театру Петро Нікітін. Ця несподівана звістка шокувала наш театр. Глядачі театру і кіно цінували талант актора та вміння перевтілюватися в різні образи, франківці ж пам'ятатимуть Петра як доброго друга та надійного партнера на сцені. Світла пам'ять! Наші щирі співчуття рідним та близьким", - йдеться в повідомленні театру.

Зазначається, Петро Нікітін – український актор. Він навчався в театральному відділені Харківського інституту мистецтв. За час своєї акторської кар'єри він встиг попрацювати в різних театрах, серед яких були Харківський академічний драматичний театр, Центр сучасного мистецтва "Нова Сцена" та Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки.

Від 2021 року Петро Нікітін приєднався до театральної трупи театру імені Івана Франка у Києві та працював там до своєї смерті. Глядачам актор запам'ятався завдяки виставам "Три товариші", "Авантюрист", "Житейське море" та інші.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні