Волинянин торгував дівчатами: продавав у сексуальне рабство за 300 євро. ФОТО

1
-5
Волинянин торгував  дівчатами: продавав у сексуальне рабство за 300 євро. ФОТО
Мешканець Волинської області вербував дівчат, обіцяючи їм роботу за кордоном, насправді продаючи їх “рабинями” у закордонні борделі.

Своїм жертвам 25-річний молодик обіцяв високу заробітну плату та безтурботне життя, а коли ті опинялися у чужій країні - потрапляли в справжнє рабство та нескінченні борги. За кожну “працівницю” волинянин отримував винагороду в 300 євро.

Зловмисника затримали на кордоні, коли той виїжджав з України, везучи до Словаччини двох дівчат, інформує прес-служба Національної поліції у Рівненській області.

Молодика затримали у четвер, 28 червня працівники відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми поліції в Рівненській області в співпраці з УСБУ та обласною прокуратурою Рівненщини.

Тривалий час поліцейські стежили за чоловіком. Той підшукував молодих дівчат, які опинилися у складних життєвих ситуаціях та вербував для роботи за кордоном.

Затримали його, коли він, везучи з собою двох дівчат, намагався перетнути державний кордон на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Грушів-Будомеш”. Обох дівчат віком 20-ти і 25-ти років повернули додому.



Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасовго тримання. Йому загрожує ув’язення строком до 12 років.

Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюватимуть осіб роботодавців на території Словаччини, аби їх затримати і перекрити міжнародний канал торгівлі людьми.

Заголовне фото - ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
300 долларов? Шото дорого за таких красавиц...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні