Волинські митники за хабарі пропускали в Україну авто на «бляхах». ФОТО

3
-5
Волинські митники за хабарі пропускали в Україну авто на «бляхах». ФОТО
На Волині на хабарі зловили працівників митного поста "Піща".

У четвер, 7 червня митників зловили під час чергового отримання хабара, - про це повідомив заступник прокурора Волинської області Максим Киричук.

Митники налагодили на ділянці українсько-білоруського кордону схему отримання хабарів від осіб, які переміщують до України автівки на «єврономерах».

Правоохоронці зафіксувати шість випадків незаконного збагачення митників в розмірі понад 2 тисячі доларів.

Викрили інспектора та одного з його керівників, з відому якого підлеглі влаштували системні побори у пункті пропуску за безперешкодне ввезення автівок на «бляхах».

Проводяться слідчі дії також щодо інших службових осіб митної та прикордонної служб, які за даними матеріалів слідства можуть бути причетні до вимагання та одержання неправомірної вигоди від водіїв автомобілів з реєстраційними номерами країн Європи.

Триває досудове розслідування, по завершенню першочергових слідчих дій вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тим часом бляхарі найбільше верещать про безпрєдєл, хоча самі і є його зачинателями зі своїми мутками і хабарями митникам, виродки.
Відповісти
Генетичне сміття- коротко про бляхарів!
Відповісти
Жаба душить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні