Луцького суддю, якого підозрюють у хабарництві, відсторонили від посади

1
2
Луцького суддю, якого підозрюють у хабарництві, відсторонили від посади
Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Олега Ющука від посади у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Суддя підозрюється в одержанні хабара за вплив на прийняття рішення колегою Сівчуком А.Є. у справі про адміністративне правопорушення, - повідомляє "Українське право" з посиланням на сайт Вищої ради правосуддя.

Нагадаємо, працівники Національного антикорупційного бюро спільно з поліцейськими обшукували Луцький міськрайонний суд через вимагання хабара одним зі служителів Феміди.

Раніше повідомляли, що силовики, зокрема, обшукували кабінети суддів Олега Ющука та Андрія Сівчука. З'ясувалось, підозрювали хабарництво.

Судді Луцького міськрайонного суду Волинської області 20 березня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру.

27 квітня 2018 року надійшло клопотання заступника Генерального прокурора України – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І. про тимчасове відсторонення судді Луцького міськрайонного суду Волинської області Ющука О.С. від посади до 20 травня 2018 року. До клопотання долучено копії матеріалів, якими обґрунтовано його доводи.

Вища рада правосуддя ухвалила клопотання заступника Генерального прокурора задовольнити; тимчасово, до 20 травня 2018 року, відсторонили суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Ющука Олега Сергійовича від посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нічого,він через той же суд поновиться..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні