Відпустили луцького суддю, якого підозрюють у хабарництві

5
-8
Відпустили луцького суддю, якого підозрюють у хабарництві
Суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Олега Ющука, якого підозрюють в хабарництві, відпустили під особисте зобов'язання.

Такий запобіжний захід обрав суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Нагадаємо, працівники Національного антикорупційного бюро спільно з поліцейськими обшукували Луцький міськрайонний суд через вимагання хабара одним зі служителів Феміди.

Раніше повідомляли, що силовики, зокрема, обшукували кабінети суддів Олега Ющука та Андрія Сівчука. З'ясувалось, підозрювали хабарництво.

Судді Луцького міськрайонного суду Волинської області 20 березня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру.

Детектив НАБУ просив суд застосувати до Ющука запобіжний захід у вигляді застави.

Підозрюваний і адвокат виступали проти задоволення клопотання.

Вислухавши обидві сторони, слідчий суддя ухвалив рішення в задоволенні клопотання відмовити. Однак суд вирішив все таки застосувати запобіжний захід до Ющука у вигляді особистого зобов'язання. Так на нього поклали такі обов'язки: прибувати до правоохоронців і суду на вимогу; не відлучатися з Луцька і утримуватися від спілкування зі свідками та іншими фігурантами справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддів треба мочити на кожному кроці. Паразити.
Відповісти
Вони своїх не здають...с...кі!!! Це потрібна тотальна чистка від А до Я без виключень бо інакше толку не буде!
Відповісти
ну як завжди,а потім будуть "виловлювати" отого суддю по світу...
Відповісти
Ворон ворону ока не виклює.Дивного тут нема нічого.
Відповісти
Не суди і не будеш судимий!!! Ніхто не має права займати подібні посади, НІХТО! А злодія, гвалтівника чи бандита....,- так люди самі вирішать що з ними робити! І запевняю - за пів року в країні авто та житло можна буде не зачиняти навіть на ніч!!! Усе просто, абсолютно просто!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні