У Луцьку змагалися найсильніші кікбоксери. ВІДЕО

0
-6
У Луцьку змагалися найсильніші кікбоксери. ВІДЕО
У Луцьку минув чемпіонат України з кікбоксингу WAKO. Змагання відбувались у чотирьох категоріях - "фул-контакт", "к-1", "музичні форми" та "кік-лайт".

Кікбоксер Іван Швайко, який здобув перемогу у останньому фінальному поєдинку, каже, що результатом задоволений. Хоча зізнається, що до змагань готувався всього два тижні, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



"Дуже мало готувався, не живу лише спортом, працюю на інших посадах, це вже більше як хобі. Але коли є вільний час - завжди в спортзалі", -

Особливо присутні чекали на виступ ковельчанина Юрія Зубчука. Спортсмен здобув перемогу. Проте, самокритично зауважив, що міг би виступити ще краще. Всього у чемпіонаті взяли участь десять пар спортсменів з 19-ти областей України. Після змагань провели відбір до участі у чемпіонаті Європи, який відбуватиметься в Угорщині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні