У Луцьку змагалися кікбоксери. ВІДЕО

0
4
У Луцьку змагалися кікбоксери. ВІДЕО
У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат області з кікбоксингу.

Президент обласної федерації кікбоксингу Віталій Бондар розповів, що окрім волинських бійців на турнір приїхали спортсмени з Житомирської та Рівненської областей. За результатами цього турніру, за його словами, найкращі спортсмени будуть відібрані на Чемпіонат України, йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Максим Абрамчук достроково здобув перемогу над суперником у своєму першому двобої. Каже: кікбоксингом почав займатися нещодавно. До цього декілька років ходив на секцію боксу.

"Я кікбоксингом займаюся півроку. Боксом займався. Для мене була різниця в техніці. Після першого нокдауна, коли супернику відраховували, вже знав, що виграю", - розповідає спортсмен.

З перемоги стартував Назарій Костюк.

"В 2019-му році ми їздили у Польщу на Кубок Європи, де я здобув перше місце. Я і Мордик Микола Юрійович хочемо поїхати на ЧУ і там здобути перші місця", - зізнається хлопець.

Учасник чемпіонату Волині з кікбоксингу Артем Кочерук каже: "Суперник був сильним, але я дуже хотів перемогти. Мого тренера звати Андрій Подвальний, а комбінації я використовував лівий-лівий-правий"

Президент обласної федерації кікбоксингу ISKA Віталій Бондар розповів, за результатами цих змагань найкращі спортсмени будуть відібрані на Чемпіонат України, який 26 - 29 березня відбудеться у Чернігові. Перед ними, каже він, стоятиме єдине завдання - перемога.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні