--> На Волині ще одна райрада проголосувала за червоно-чорний стяг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині ще одна райрада проголосувала за червоно-чорний стяг

2
5
На Волині ще одна райрада проголосувала за червоно-чорний стяг
Питання «Про використання революційного прапора ОУН на території Старовижівської районної ради» розглянули на черговій сесії Старовижівської районної ради 20 квітня.

Про це повідомляє «ВолиньUA».

Зокрема у проекті «Про використання революційного прапора ОУН на території Старовижівської районної ради» сказано:

"Розуміючи істинну ідеологію червоно-чорного стяга – прапора країни, яка охоплена боротьбою; з нагоди 89-річчя від Дня створення ОУН; керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» селищна рада вирішила:

Рекомендувати підняття біля адміністративного будинку Старовижівської районної ради революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв, згідно з додатком.

На знак вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань революційний прапор ОУН піднімається в траурному оформленні – у цьому випадку до верхньої частини древка або флагштока прапора прикріплюється чорна стрічка.

Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань смт Іваничі вивішувати революційний прапор ОУН на будівлях у дні, затверджені в додатку цього рішення.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики".

Зазначається, що рішення було прийняте майже одноголосно присутніми в сесій залі депутатами районної ради.

На Волині ухвалили вже 18 місцевих рад: Іваничівська селищна, Цуманська ОТГ, Камінь-Каширська міська, Камінь-Каширська районна, Рожищенська районна, Ратнівська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Рожищенська міська, Ковельська міська, Ковельська районна, Іваничівська районна, Ківерцівська районна, Володимир-Волинська районна, Луцька районна, Берестечківська міська та Любомльська районна ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це дратуватиме кацапів і залишки комуністів то я теж за.
Відповісти
перш за все це буде відновлювати історичну память
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні