--> На Хмельниччині у пам'ятні дні вивішуватимуть червоно-чорний прапор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Хмельниччині у пам'ятні дні вивішуватимуть червоно-чорний прапор

0
0
На Хмельниччині у пам'ятні дні вивішуватимуть червоно-чорний прапор
Депутати Хмельницької обласної ради проголосували за проект рішення про використання червоно-чорного прапора на території області.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької облради.

Із 57 зареєстрованих депутатів за проект рішення проголосував 51 обранець.

"Відповідно до рішення, рекомендовано підняття біля адміністративного будинку Хмельницької обласної ради, її структур червоно-чорний прапор поруч з державним прапором в пам’ятні дні, пов’язані із визначними подіями та постатями національно-визвольної боротьби, зважаючи на Закон України "Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України в XX столітті" та інші нормативно-правові акти", - зазначають у прес-службі.

Голова обласної ради Михайло Загородний доручив виконавчому апарату облради підготувати проект звернення до Українського інституту національної пам’яті щодо формування та надання вичерпного переліку пам’ятних дат, пов’язаних із визначними подіями та постатями національно-визвольної боротьби.

Крім цього, депутати обласної ради вирішили звернутися до Верховної Ради України з пропозицією прийняття рішення про визнання червоно-чорного прапора як бойового прапора національно-визвольної боротьби українського народу на законодавчому рівні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні