У центрі Луцька продали верби на 13 тисяч гривень

0
5
У центрі Луцька продали верби на 13 тисяч гривень
У центрі Луцька зібрали 13 тисяч гривень на продажі верби для потреб бійців АТО.

Про це у коментарі "Волинь24" розповіла волонтер Світлана Прохватило.

Волонтери "Самооборони" з 2014 року збирають кошти бійцям. Акція має назву "Вербу купляй - перемогу наближай". Волонтери завчасно заготовили вербу, перев'язали її жовто-блакитними стрічками. Продавали її біля собору. Люди кидали у скриньку хто скільки може.

Цього року на потреби бійців на Сході зібрали 13 тисяч 500 гривень. Минулого року волонтери зібрали 8 тисяч, а у 2014 - 20 тисяч гривень.

Гроші будуть передавати згідно списку, який нещодавно склали. Певну суму відправлять на полігон на Рівненщині, де тренуються бійці.

"Вербових гілочок було дуже багато, неможливо було навіть порахувати скільки. Вербу брали під Луцьком. Біля однієї з хат виросло декілька дерев і господарі дозволили її рвати", - зазначила волонтер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні