У центрі Луцька сусіди «погризлись» через паркан

1
-3
У центрі Луцька сусіди «погризлись» через паркан
Мешканці вулиці Кривий Вал у Луцьку поставили на власному подвір’ї паркан. Їх сусіди вимагають знести споруду.

Вирішити проблему намагалися на засіданні архітектурної комісії міської ради 26 березня, - повідомляє ІА «Волинські новини».

Як пояснила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, люди встановили на своїй приватній території паркан з воротами, аби на територію не приходила молодь та не розпивала спиртні напої. Натомість їхні сусіди виступили проти.

«Ми перевіряли, що там є ворота, які постійно відкриті, тож люди мають відкритий доступ. Заявники, які хочуть знести паркан, просто конфліктують, оскільки вони написали вже близько 20 звернень. Вони просять знести паркан, який розміщений на приватній території, хоча ці люди не мають автомобіля, а «б’ють» на те, що мають інвалідність. Це називається, щоб сусіду було погано», - зазначила очільниця луцьких муніципалів.

Заявники скаржаться, що не можуть відкрити ворота, у морози вони просто примерзають. Інша сторона це заперечує і додає, що там немає замка.

Зі слів голови комісії Андрія Козюри, питання знесення паркану на приватній території не в компетенції ні міської ради, ні муніципальної варти. Тож депутат порадив звернутися до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно нехай судяться, хто заплатить, той і виграє.
Живу я в країні де законів немає,
Де кожен хто хоче когось убиває
Де суду немає, а є тільки кара
Хто грошей немає, той просто лошара
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні