--> Як скласти гардероб: поради волинського шопера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як скласти гардероб: поради волинського шопера

0
4
Як скласти гардероб: поради волинського шопера
Ірина Колтанюк з Володимира-Волинського, яку більшість місцевих знають як візажиста, вже декілька років професійно надає послуги стиліста-шопера.

До того, як отримала диплом шопера-стиліста, вона робила це безплатно для всіх своїх подруг, - пише Слово правди.

"А потім подумала, що хочу мати у цій сфері більші знання, аби вийти на професійніший рівень. Допомогли цього досягти онлайн-курси столичної школи шоперів Sweet Jumble, які закінчила два роки тому", - каже Ірина.



З ЧОГО ПОЧАТИ

Людина, яка хоче змінити свій гардероб, для початку має переглянути те, що в неї уже є.

«Далі визначаємо, чого там не вистачає, а що потрібно назавжди викинути з шафи. Обов’язково враховується тип фігури клієнта, типаж зовнішності, за яким підбирається колористика, а також стиль життя та внутрішнє відчуття свого «я». Адже можна працювати в офісі, але мати душу поета, а відтак до ділового костюму додаємо якісь цікаві аксесуари, які продемонструють креативність людини. В одязі має бути у першу чергу зручно та, звісно ж, привабливо. Зазначу, що з чоловіками працювати значно простіше, адже вони швидше і рішучіше роблять свій вибір», - зазначила стиліст.

БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ

Шопер порадила мати у гардеробі кілька базових речей, які підходять до різного одягу і рятують, коли не знаєш, що одягнути.

«Це такі речі, які ідеально комбінуються, створюючи безліч комплектів на всі випадки життя. Приміром, така базова річ як біла сорочка має бути в усіх, адже вона рятує у п’ятдесяти відсотках різних випадків, коли не знаємо, у що вбратись. Базові речі є нейтральними, без трендових «фішок». Це фундамент повсякденного гардеробу, доповнюючи який аксесуарами, взуттям та сумками, щоразу отримуємо інший образ. На такому одязі не варто економити, адже добротна база може прослужити багато років. Крім цього, базові речі мають ідеально «сидіти» по фігурі. Знайти такий одяг не є просто, тому часто у шафі є все, окрім бази», - поділилася Ірина.



КАПСУЛЬНИЙ ГАРДЕРОБ

Також вона пояснила, що таке капсульний гардероб і у чому його особливість.

«Капсульний гардероб – це також набір речей, які ідеально поєднуються за стилем, кольором та фактурою. Обрані предмети складають у капсули, які можна стилізувати між собою. Це, до прикладу, десять речей, з яких можна скомпонувати п’ятдесят костюмів. Такий підхід економить гроші, зменшує кількість необдуманих покупок та привчає користуватися меншою кількістю вбрання», - каже шопер.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні