Який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку

0
Який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку
Астрологи вірять, що знак Зодіаку впливає не лише на характер і темперамент людини, а й на естетичні уподобання, включаючи смаки в одязі, пише Апостроф.

Овен
Овни схильні до ризику і азарту. Незважаючи на те, що вони мають слабкість до класичного стилю, їм також важко утриматися від покупки химерних речей. Жінки-Овни люблять елегантні максі-сукні і тренчі, але водночас комбінують їх із грубими черевиками або іншими нестандартними елементами.

Телець
Жінки-Тільці – справжні модниці. Навіть якщо їхній гардероб складається з простих футболок та джинсів, вони вміють їх красиво поєднувати та доповнювати актуальними аксесуарами. Тільцям подобаються пастельні тони – блакитний, пудрово-рожевий, пастельно-жовтий або відтінки коричневого.

Близнюки
Близнюки ненавидять носити одне й те саме вбрання двічі. Якщо вони це роблять, то одяг щоразу виглядатиме по-новому. Допоможуть у цьому жилети, жакети, підгорнуті рукави, незвичайні поєднання. Також Близнюки люблять сміливі кольори та візерунки: помаранчевий, жовтий, пурпурний, горошок, смужку та клітку.

Рак
Раки цінують комфорт, тому в їхній шафі багато затишних толстовок і кросівок. Навіть у таких речах жінки-Раки примудряються виглядати витончено та жіночно. Їм подобаються відтінки сірого, білого та оливково-зеленого, натуральні тканини та об'ємні фактури. Улюбленими аксесуарами Раків часто стають окуляри та годинники, а візерунком-фаворитом є смужка.

Лев
Левам подобається повсякденний одяг, але при цьому вони хочуть, щоб він був цікавим і привабливим. Шовкові топи в поєднанні зі стильними джинсами або спідницями - їх улюблений вибір. Серед найцінніших аксесуарів для Лева – статусні окуляри та акцентні золоті прикраси.

Діва
Гардероб Дів наповнений вбраннями з цікавими та унікальними силуетами. Їм подобається одяг в етнічному стилі, прикрашений химерними візерунками, вишивкою та китицями. Все це Діви вміло поєднують із кросівками, що є зручним та вишуканим вибором.

Терези
Терези стежать за трендами, і в цьому сезоні вони в захваті від широких штанів і вкорочених топів. Жінкам-Терезам подобається, коли вбрання говорить саме за себе. Вони чудово виглядають у класичних максі-сукнях, вміють підбирати аксесуари під будь-яке вбрання. Також Терези - фанати високих чобіт.

Скорпіон
Скорпіони люблять виглядати з голочки. Від спідниці-олівця до сорочок із коміром-стійкою — вони люблять речі, які дають їм відчуття сили та впевненості. Ще одна річ, яка є їхньою модною фішкою — бездоганний макіяж. Скорпіони акцентують увагу на очах, що робить їх ще більш загадковими та привабливими.

Стрілець
У більшості випадків активні Стрільці вибирають толстовки та худі, футболки та поло. Для цього знаку головне – зручність. Але навіть найпростіші вбрання Стрільців, як правило, виглядають охайно та стильно. Їхній секрет - якісні матеріали та пошив. Саме тому більшість людей може навіть не здогадуватися, скільки коштує "проста чорна футболка" чи джинси "без зайвих прикрас".

Козеріг
Жінки-Козероги мають слабкість до красивого взуття. Мюлі, кеди, танкетки, човники, платформи — вони знають, з чим носити будь-яку, навіть найхимернішу пару туфель. Також Козероги люблять блузки з квітковим принтом та топи з V-подібним вирізом.

Водолій
Водоліям подобаються пастельні тони, які створюють м'яку ауру. Особливо їм підходять відтінки синього, від яскравої бірюзи до темного наві. Жінки-Водолії чудово виглядають у струменіючих тканинах, сукнях незвичайного крою. Весь одяг вони носять із великим смаком та охайністю. Побачити пляму на одязі Водолія - велика рідкість.

Риби
Мрійливі Риби не дуже думають про конкретні бренди. Найголовніше – щоб річ сиділа на них добре. Жінки-Риби тяжіють до повсякденного комфорту, тому їх часто можна зустріти в шортах, джинсах, затишних в'язаних кардиганах або модному оверсайзі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні