«Повністю від посипання доріг щебенем ми не можемо відмовитися», - луцький чиновник

0
-7
«Повністю від посипання доріг щебенем ми не можемо відмовитися», - луцький чиновник
Луцькі дороги взимку й далі посипатимуть щебенем.

Про це розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

За словами Юрія Крася, на дорогах Луцька взимку працюватимуть сім одиниць снігоочисної техніки.

«Нині закупили сіль, зроблена вже щебенево-соляна суміш. Ми вже робили пробне коло і посипали мости сіллю, коли температура вночі була ближче до нуля, щоб не допустити ожеледиці. Місто до зими більш-менш готове, якщо сніг випаде в межах норми», - розповів він.

Чиновник зауважив, якщо наявна техніка не справлятиметься з прибиранням снігу, комунальники підписуватимуть договори для роботи додаткових авто.

Нагадаємо, раніше у мерії Луцька пропонували відмовитися від посипання доріг щебенем узимку, адже він псує покриття автомобілів, забиває зливову каналізацію, збільшує гальмівний шлях, що небезпечно і для водіїв, і для пішоходів, неестетично виглядає.

Юрій Крась повідомив, що повністю відмовитися від такої практики не можна, адже придбання спецтехніки та реагентів потребує значних затрат.

«Ми докупили один солерозкидач. Також туди можна заправляти реагенти. Однак двох машин, які є нині, недостатньо. Ми мусимо частково використовувати і щебеневу суміш, і піщано-соляну. Цього року повністю відмовитися від посипання доріг щебенем неможливо. Бюджет не витягує», - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні