Луцькі дороги пропонують не посипати щебенем

0
3
Луцькі дороги пропонують не посипати щебенем
В.о. міського голови Ігор Поліщук запропонував з наступного року більше не посипати луцькі дороги щебеневою сумішшю.

Про це стало відомо 17 травня під час засідання міського виконавчого комітету.

Зі слів секретаря ради, щебеневий відсів, яким дороги посипають взимку, псує покриття автомобілів, забиває зливову каналізацію, збільшує гальмівний шлях, що небезпечно і для водіїв, і для пішоходів, зрештою неестетично виглядає.

«Ліквідація наслідків такого посипання доріг дорожча, ніж реагенти, якими можна було б розтопити сніг та лід», - наголосив посадовець.

Ігор Поліщук доручив директору департаменту ЖКГ Юрію Красю вивчити європейську практику утримання доріг взимку та порахувати, у скільки ж Луцьку обійдуться подібні реагенти.

З його слів, вже наступної зими у Луцьку потрібно припинити практику використання щебеневої суміші.

Натомість перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що у Луцьку не вистачає техніки для розкидання таких реагентів і навіть придбання одного автомобіля проблеми не вирішить.

«Тоді потрібно поступово питання вирішувати. Посипати хоча б центральні вулиці, де є багато людей та автомобілів», - додав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні