--> Чотири гривні - це ринкова економіка, - екс-заступник луцького мера про ціни в маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чотири гривні - це ринкова економіка, - екс-заступник луцького мера про ціни в маршрутках

8
1
Чотири гривні - це ринкова економіка, - екс-заступник луцького мера про ціни в маршрутках
Колишній заступник мера Луцька Юрій Моклиця пояснив, чому вартість проїзду в маршрутках потрібно підняти до 4 гривень.

Про це Юрій Моклиця написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Люди-добрі! Невже так дійсно легше жити? Закритись у своїй коробочці, вигадати своє життя і тільки плювати на всіх з великого дерева? На жаль, чи на щастя, я не міг собі це дозволити будучи членом виконкому", - пише Юрій Моклиця.

"Я не хочу перебирати десятки аргументів щодо тарифів на проїзд. Прошу тільки одне: кожен із вас, визначтесь, чи ми йдемо в ринкову економіку чи повертаємось в СССР з сірниками по одній копійці.
Якщо ринок, то і жити ми маємо за ринковими правилами, а не за хотілками і популізмом", - зазначає екс-заступник.

"Не дискутую і не прошу підтримки. За своє рішення готовий кожному дивитись в очі і відповідати. Але з "коробочки" я вас витягну. Рівне 4 грн, Тернопіль 4 грн, Франек 4 грн, Вінниця 4 грн, Чернівці 4 грн, Хмельницький 4 грн... продовжіть список самі і самі собі скажіть в якому світі ви живете", - йдеться у дописі Моклиці.

Нагадаємо, вартість проїзду у луцьких маршрутках підняли до чотирьох гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Цей крок не піде на користь нашому іміджу», - Яковлев про підняття вартості проїзду у маршрутках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придурок. Може 4 гривні це і ваша європа, але чому в нас зарплати не європейські. Ви із зарплат почніть і пенсій, а тоді піднімайте тарифи до європейського рівня.
Відповісти
Согласен 1000 %%%%
Відповісти
а моклиця там би працював на стройцы або буб комсоргом
Відповісти
Конотоп з 3,00 до 2,50.
Відповісти
Де обґрунтування? Опублікуйте висновки на підставі яких ви прийняли рішення! Громада має бачити цифри! Це як в суді: кожна сторона повинна довести ті обставини на які вона посилається! громада має знати звідки ціна!
Відповісти
А Конотоп - 2.50грн. І що?
Відповісти
Моклиця ти спочатку поцікався який кілометраж руху маршрутів в інших містах, їх пасажиропотік і накінець кількість мешканців в населених пунктах. Явно ти дибіл, і попав у Міську раду по оголошенні за бабло. Один із самих дурних висловів 2017 року.
Відповісти
а кілометраж луцьких доріг в порівнянні з великими містами ви врахували? луцьк---метр на метр. а вартість як у великих містах. ну і?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні