«Цей крок не піде на користь нашому іміджу», - Яковлев про підняття вартості проїзду у маршрутках

6
-2
«Цей крок не піде на користь нашому іміджу», - Яковлев про підняття вартості проїзду у маршрутках
Перший заступник Луцького міського голови, який сьогодні заявив про свою відставку, прокоментував рішення виконавчого комітету про підняття вартості проїзду в маршрутках.

Про це йшлося під час брифінгу 28 березня.

Нагадаємо, Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили про своє звільнення з посад заступників міського голови.

Також Тарас Яковлев прокоментував підвищення вартості проїзду в міських маршрутках, яке вже встигли «охрестити» прощальним жестом заступників.

«Ми усвідомлюємо, що цей крок не піде нам на користь. Це рішення далось дуже нелегко, непросто і неоднозначно. Набагато краще для іміджу нам було б це рішення не приймати, а перекинути нашим наступникам і подивитись, яким чином вони могли б з ним впоратись. Але ми в першу чергу є чиновниками, а не політиками», - зазначив посадовець.

«Я та мої колеги не могли допустити, щоб завтра цей транспорт просто став. Всі пам’ятають, скільки обурень і незручностей було, коли транспорт зупинився в п’ятницю, навіть не в годину пік. А завтра перевізники просто зупинилися б», - додав Тарас Яковлев.

Він зауважив, що тариф у три гривні давно не покриває витрат перевізників і його потрібно було підняти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора і яковлєва і маршрутників починати мочити в сортірах
Відповісти
ну і що що зупиняться,що світ клином зійшовся на отих розтелепаних маршрутках
Відповісти
Укроп зробить проїзд в маршрутках по 8 грн, щоб відбити капітали за вибори.
Відповісти
ми взяли по кілька тисяч доларів з Голевої з прицілом на майбутні вибори. Дякуйте, ми чекаємо вдячних коментів!
Відповісти
Хто підписав рішення виконкому про підняття ціни? Вусенко немає! Поліщук - поки йде суд, не має права! Рішення про підняття не законне!!! Можна 1 квітня водіїв сміливо посилати на...!!!
Відповісти
а чого було не попробувати --ХТО КОГО ? == НЕХАЙ БАСТУЮТЬ .НАДОВГО іх не вистачило б . ТРЕБА було перевірити пасажиропотік на всіх маршрутах -- на день =два в ролі контролерів посадити половину чиновників усіх організацій , установ ---відірвати іх від сидіння за компютерами та кавопиття !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні