Лучани стверджують, що з е-квитків зникають гроші

1
0
Лучани стверджують, що з е-квитків зникають гроші
У соціальних мережах обговорюють впровадження у Луцьку електронної системи плати за проїзд. Деякі містяни стверджують, що з їхніх карток зникають гроші.

Про це в фейсбуці написала Людмила Горбачук.

"Лучани, чи багато є тих, у кого з картки для проїзду знімає більш коштів, ніж потрібно? Чи це так треба – кожен раз кидати справи і йти з'ясовувати, куди поділись кошти – 5-10 гривень. Ніби не великі кошти, але все ж", – йдеться в дописі.

У коментарях почалося масове обговорення. Більшість стверджують, що на картці і дійсно знімає більше потрібного, інші ж запевняють, що

Публікуємо коментарі:

"Це непоодинокі випадки. Багато жаліється, що знімає з картки більше грошей, ніж оплата за проїзд. Були випадки, що всі відразу гроші зняло, які були на картці".

"Ми свої гроші (165 гривень), які зникли відразу після купівлі квитка, так і не повернули. Хоча просиділи в "СітіКард" достатньо часу. Тепер акуратно тицяємо картку об ті валідатори, щоб туди не вертатися".

"Сьогодні кондукторша в тролейбусі розказує своїй знайомій: "Та подивись, що то за валідатори – біда одна... То не приймають картку, то забирають усі гроші. Кажуть що такі валідатори уже і не виробляють, якісь списані нам поставили". Ось так. Я чомусь повірила. Хтось вирішив добре нажитися, не думаючи про нас з вами. А спочатку я вірила, що все вийде якнайкраще".

"У мене глюків не було – їжджу щодня. Але якщо є якась кількість людей (а вони є) – або з'їдає більш ніж треба, або не проходить картка взагалі. То значить причина таки є. І це я бачу в маршрутках на власні очі, а не слухаю бабок під під'їздом".

"А я вже теж мушу вибирати день, щоб їхати на розбір поїздок. У дитини по учнівському знімає по 6 грн. Ото такий сервіс".

"Писали раніше, якщо зняло більше коштів – то просто дзвоните за номером, що на карточці, і не потрібно нікуди їхати".

"Користуюсь весь час. Все добре. Зручно. Ніколи не зняло суми більшої вартості проїзду".

"А в мене навпаки десь взялось лишніх 100грн. Ситуація така: я пішла купила картку і відразу кинула на рахунок 50грн. На наступний день в маршрутці показало баланс 144грн. Ось так от".

"Розраховуюсь додатком, жодних проблем. Кожен раз показує на екрані валідатора суму платежу і залишок. Поповняю в міру необхідності".

"Готівка, принципово. Буде gps-моніторинг, графік і виконання, якісний сервіс – буде через валідатор".

"А в мене в п'ятницю в одній і тій же маршрутці зняло 2 рази за проїзд. Періодичність 2-3 секунди".

"Оплачую готівкою. От коли дороблять сервіс по оплаті, тоді і можна буде перейти".

"Брехня! За 40 поїздок ніяких збоїв не було. Потрібно вже карати водіїв за готівку".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пропадають з рахунку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні