Яка зарплата у водіїв луцьких маршруток

3
6
Яка зарплата у водіїв луцьких маршруток
У Луцькраді повідомили, скільки щомісяця офіційно заробляють водії луцьких маршруток.

Про це стало відомо в середу, 4 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, директор департаменту економічної політики Борис Смаль розповів, що за даними державної служби зайнятості на кінець березня 2019 року кількість зареєстрованих безробітних становила 2 088 осіб, що на 13,2 % більше, ніж рік тому.

Член виконавчого комітету Михайло Щур поцікавився, чому луцькі перевізники постійно нарікають на нестачу водіїв маршрутних таксі міста. Борис Смаль пояснив, що проблема існує через те, що лучан не влаштовує офіційна заробітна плата, яку пропонують перевізники.

«Автотранспортні підприємства пропонують водіям від 4300 до 8000 тисяч гривень. Безробітних Луцька не влаштовує така зарплата», – пояснив директор департаменту.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки вони щодня "лівачка" мають хтось порахував?
Відповісти
Я ніколи не заглядав у чужі кишені і не рахувув "лівачка" (до речі, той, хто рахує чухі гроші, завжди сам ходить з порожніми кишенями), але скажу: зарплата для водія, названа тут, це ганьба. Водій крутить баранку в місті впродовж дня, у постійній напрузі і стресі, вислуховує моралі пасажирів і заробляти такі гроші? Тому й виїжджають за кордон і там отримують достойну зарплату. А тут працюють або пенсіонери, або молоді, які не мають жодного досвіду у водіння автобуса. А це відповідальність за чужі життя. З такими зарплатами Луцьк має усі шанси в оглядовому майбутньому пересісти на велосипеди чи ходити пішки.
Відповісти
велосипеди це добре, а ще краще трамвайчики
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні