--> На Григорія Пустовіта завели «кримінал» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Григорія Пустовіта завели «кримінал»

12
21
На Григорія Пустовіта завели «кримінал»
Проти депутата Луцької міської ради Григорія Пустовіта відкрили кримінальне провадження через присвоєння владних повноважень.

Про це розповіла Юлія Вусенко під час прес-конференції 27 березня.

З її слів, проти Григорія Пустовіта порушено кримінальне провадження за статтею 353 Кримінального кодексу України (самовільне присвоєння владних повноважень) через те, що він підписав рішення ради про дострокове припинення повноважень секретаря Юлії Вусенко та протокол сесії.

Нагадаємо, Григорій Пустовіт вже є відповідачем у справі про звільнення Вусенко, яку розглядають у Луцькому міськрайонному суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піде Пустовіт на зону, до свого брата хабарника.
Відповісти
І чим швидше тим кравще
Відповісти
Правильно, що віддала вусенко ключі, а то і по ній треба відкривати кримінальне провадження. А відносно пустовіта, то це, як відкрили то такі закриють, читайте заокн.
Відповісти
Його однокурсники по військовому училищу розповіли, що майже усі вони поїхали в Афганістан, лише блатні з КГБ уникли цього і Пустовіт теж. Варто перевірити, а то вислизне як завжди.
Відповісти
З його пісклявим голосом ,приймуть з радістю на лагері.
Відповісти
Кримінал проти Пустовіта - це повний брєд! Вусенко загалі дахом поїхала)
Відповісти
Пустовіт зараз будинок будує собі. а ви тут розпатякались. благодійну допомогу від фонду Палиці отримав. треба вміти крутитися.
Відповісти
Друзі, чому б нам у своєму місті не вирішувати усі питання мирно й без скандалів, зайвих емоцій, піару.....
Відповісти
А яке джерело інформації?
Слова Вусенко? - не серйозно.
Якщо це правда - знайдіь справу в ЄРДРі. А то чутки розказуєте
Відповісти
Будує будинок у цьому році, а у 2016 році (згідно його декларації) придбав квартиру та записав на 18-річну доньку. Судячи із площі квртири (майже 100 метрів квадратних), то вона 3-х кімнатна. У 2016 році вона коштувала приблизно 60-70 тис. доларів. Питання, звідки у держслужбовця взялись такі статки.
НАБУ агоууууу...
Відповісти
і будинок, і дві уквартири, і ще стоїть на черзі на житло, як безквартирний військовий. а не забагато для такого запроданця.
Відповісти
це благодійна допомога від фонду Палиці "Тільки разом". Просто для тих, хто продається на виборах, вона становить 300 - 400 грн. а для таких прапорщиків як Пустовіт вимірюється у квартирах та будинках. по моєму, все справедливо та чесно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні