Луцький виконком відмовився зменшувати тарифи для рекламістів

0
3
Луцький виконком відмовився зменшувати тарифи для рекламістів
З 1 січня тарифи за оренду рекламних площ у Луцьку зросли на 77%, а з 1 березня – ще на 49%. Аби відмінити останнє, депутат Юлія Вусенко винесла проект рішення про підвищення тарифу на 0,01%. Однак члени виконавчого комітету відмовились навіть розглядати його.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час засідання виконавчого комітету міськради.

Через обурення Асоціації рекламістів Волині скандальним підняттям тарифу на 49%, депутат Юлія Вусенко запропонувала внести до переліку питань свій проект рішення про підвищення тарифу на 0,01%.
Однак секретар Луцькради Григорій Пустовіт сказав, що проект оформлено з порушеннями, а відтак відмовився вносити його до переліку питань виконавчого комітету.

«Вам, як юристу, мало б бути соромно подавати такий проект рішення. Його й проектом важко назвати. Поданий документ - на рівні дитячого садочка, такий проект можете собі на коліні написати. Ми не можемо його прийняти, тому оформіть його належно й ми приймемо», - пояснив Пустовіт.

Натомість Юлія Вусенко зазначила, що документи подала до міської ради ще у понеділок, 5 березня, а відтак їх оформленням мав зайнятися секретаріат Луцької міської ради.

«Отримавши документи, вони не повідомили мені про якісь порушення, я все зробила правильно. Не бійтеся почути рекламістів, поговоріть з ними, в тому ж немає нічого страшного», - каже Вусенко.

Обраницю громади підтримав член виконавчого комітету Михайло Щур, який сказав, що виконком ігнорує думку та бажання громадськості, ігнорують протест рекламістів проти нових тарифів на білборди.
Попри це, більшість членів виконавчого комітету не підтримала внесення проекту у порядок денний.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку білборди «облили кров'ю». ФОТО

Нагадаємо, виконком Луцької міськради з 1 січня 2018 року збільшив на 77% тариф за тимчасове користування рекламними площами. А з 1 січня тариф зріс ще на 49 %. Це шокувало підприємців, які займаються розміщенням зовнішньої реклами.

Підприємців обурило, що зміни внесли без обговорення з ними, а нові тарифи роблять їхній бізнес - неприбутковим. Тож вони вимагатимуть через суд скасування тарифів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні