В маршрутках – чотири, в тролейбусах – три: наступного тижня може вирости вартість проїзду у Луцьку

7
-8
В маршрутках – чотири, в тролейбусах – три: наступного тижня може вирости вартість проїзду у Луцьку
Наступного тижня луцький виконком може прийняти рішення про підняття вартості проїзду в громадському транспорті.

Про це стало відомо 20 лютого під час громадських слухань.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко повідомив, що орієнтовно у вівторок, 28 лютого, відбудеться засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Під час останнього розглянуть проект рішення про підняття вартості проїзду в громадському транспорті.

Зокрема, попередньо планують підняти вартість проїзду в маршрутках до чотирьох гривень, в тролейбусах – до трьох гривень. Для дітей до 14 років вартість проїзду залишиться на рівні однієї гривні.

Нагадаємо, перевізники просять підняти вартість проїзду в маршрутках до п’яти гривень, однак в мерії кажуть, що доцільно підняти тариф лише до чотирьох гривень. Натомість в Антимонопольному комітеті запевняють, що реальним був би тариф 3,5 гривні.

Сергій Григоренко також пояснив, що вартість проїзду в тролейбусах потрібно підняти через те, що держава підняла вартість електроенергії для Луцького підприємства електротранспорту в чотири рази.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба тим депутатам хто проголосує!!!
Відповісти
Просто не їздити як мін.маршрутками совдеповськими...Раз таке діло. АЛЕ Ж НАШІ СХИЛЯТЬ СТАДОМ ГОЛОВИ свої "БО ВСІ ТАК РОБЛЯТЬ" і ми будемо стадом!!!
Відповісти
Там Козюра діло пропонував: провести новий тендер для тих,кому мало 3гривні.
Відповісти
А ви готові не стояти по 5 хв. на зупинках, не курити, не говорити по тел. і не пити чай на ходу? А чи готові ви посадити за кермо адекватних водіїв які як не будуть спливати жовчю при слові "пільговий". А ви готові замінити ті тролейбуси, або хоча б відремонтувати, їх стан просто катастрофічний!!!! Стан маршрутних таксі не кращий до слова. А ви готові прибутки вкладати в розвиток, чи піднімаєте ціни аби тільки кармашки грошима набити?
Відповісти
А зарплати ви підняли? Опалення підняли, все інше також. А з чого платити.Зарплата як була 4000грн. так і залишилась.Геноцид!
Відповісти
А ЧОГО ЦЕ НЕ ПРИСЛУХАТИСЯ ДО Сергія ЛУГОВОГО з АНТИМОНОПОЛЬНОГО комітету про збільшення вартості лише на 50 копійок ? --- бо ще 50 на розпил ....господарям транспорту , водіям в кінці зміни та щодекади чиновникам у міську раду ...................................................
Відповісти
Мирка пояснював, що питання тарифів виключно антимонопольного комітету, то чому виконком встановлює їх?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні