--> Луцька влада готується до подорожчання проїзду в маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька влада готується до подорожчання проїзду в маршрутках

17
-4
Луцька влада готується до подорожчання проїзду в маршрутках
На засіданні Луцького міського виконавчого комітету розглянуть проект рішення про підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 гривень.

Про це в ефірі телеканалу «Аверс» розповів радник міського голови Ігор Поліщук, - повідомляє ІА Волинські новини.

З його слів, наразі запущена регуляторна процедура щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках, рішення якої буде винесено на засідання виконавчого комітету.

Водночас, на думку Ігоря Поліщука, якщо підвищити ціни на проїзд, то маршрутки не стануть якіснішими та новішими.

«Якщо за стільки років власники маршруток та перевізники не спромоглися їх покращити, то, я думаю, що за рік-два кардинальних змін у цьому плані не відбудеться, адже це пов’язано з типом ведення бізнесу, зі специфікою господарської діяльності», - зауважив посадовець.

«Якщо перевізники доведуть, що є достатньо економічних підстав для такого підвищення, то члени виконкому будуть визначатися», - запевнив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, на сайті міської ради оприлюднили проект рішення виконкому про підвищення граничного тарифу на перевезення пасажирів до 5 гривень, до 2 гривень – для школярів в період навчання та до 3 гривень – влітку.

Згідно з документом, підвищити вартість проїзду планують з 15 квітня.

Водночас експерт Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев вважає, що наразі немає економічних підстав для підвищення вартості проїзду в маршрутках.

«Ціни на пальне та заробітна плата зросли незначно, а курс долара навіть впав. Нині немає економічних підстав для підвищення тарифів. Ситуація може змінитися, але зараз по відношенню до лучан це нечесно», - розповідав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі маршрутки в цифрах: ТОП-6 важливих фактів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцькій владі пора готуватися до виходу. Ви вже нас достали. Тільки все дерибаните і обдираєте лучан. Готуйтеся, проведемо коридором ганьби.
Відповісти
Посадити всіх чиновників у маршрутки драні!
Відповісти
І ВИ вхе достали народ, срайкуйте, як ростуть продукти.
Відповісти
А що тим засідалам розглядати. Проймуть однозначно. Перевізники ж відстьогують тим комітетним засідалам, а тепер і їм такса збільшоться.
Відповісти
Страйк владі до одного місця, треба більш дієвих заходів.
Відповісти
Повністю згідний. Очистити владу можна вогнем спалюючи джипи, житло яке належить їхнім бобусям і прабабусям. Іншого вони не зрозуміють.
Відповісти
А маршрутки вони не хочуть привести до належного санітарного і технічного стану? Це старі розбиті машини, які підлягають списанню. при підвищенні ціни вимагати в перевізника, щоб маршрутка була чиста, не бряскала так, що навіть сусідки по кріслу не чуєш. Оголошувати зупинки. От тоді й побачимо, як вони "заспівають".
Відповісти
Часом можна вийти з маршрутки грязному, особливо, як сісти біля вікна.
Відповісти
А ще мене чікавить таке питання чи дозволено заклеювати вікна рекламою? Інколи їдеш і не знаєш де знаходиться маршрутка, нічого не видно за довбаною рекламою.
Відповісти
Так вони ще за реклему гроші мають і їм все мало?! Бензин у ціні падає, долар дешевшає... це ніхто до уваги не бере? А лучани мовчать... Їм завтра 10 поставлять, у соцмережах пообурюються, проковтнуть, голову понурять і підуть 10 платити, от такі в нас люди, а ще на щось надіятись в цій країні? Хто біля "кормушки" - ті і будуть людей оббирати, а ви і далі голосуйте за таких :)))
Відповісти
Взагалі подуріли?! Яких ще 5 грн.?! Так як вони їздять, то вони і на 4 грн не заслуговують!
Відповісти
Поліщук лише радник і з сумнівною репутацією і посадою, а скрізь лише його одного і чути, що він щось у місті "решає"! Лучани - вам не соромно хто вами керує? По прикладу Луцька зрозуміло, що взагалі і в країні робиться.
Відповісти
Що тут обговорюваті? Подивіться на декларації тих чинуш і все стає зрозуміло - мали вони в одному місці проблеми людей! Тут вже зайве щось обговорювати... Кого обрали - таке життя і заслуговуєте! Біомаса пля...
Відповісти
Перекрити дороги, як піднімуть ціну, і нехай стоять. А владі, та й в Луцьку і немає легітимної влади, показати на виїзд з Луцька, нехай "чухають", щоб і смерділи тут, радники чортові.
Відповісти
Скоро маршрутки самі стануть,бо старі, а ви ногами будете ходити,грошей не мае у чинуш купити 10 автобусів по 2 млн.на один маршрут,а дальше,що......
Відповісти
Скільки вовка не годуй а йому всеодно їсти хочеться. Скільки тарифи не підвищуй ім всеодно буде мало. Не тарифи потрібно піднімати а вести контроль, встановити касові апарати, як за кордоном, щоб обліковувався кожний пасажир. тоді все буде видно скільки їздить пасажирів і який дохід у перевізника. Але ні владі ні перевізникам це невигідно.
Відповісти
5 грн за проїзд перевізникам ще мало? Робіть тоді всі 10 грн. Тільки тоді вони будуть пусті їздити і самі закриють свої маршрути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні