Подорожчання проїзду у луцьких маршрутках: уже готовий проект рішення

5
-7
Подорожчання проїзду у луцьких маршрутках: уже готовий проект рішення
Вартість проїзду у луцьких маршрутках з 15 квітня 2018 року може зрости до 5 гривень, для дітей шкільного віку - 2 гривні у період навчання та 3 гривні у літній період.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету Луцької міськради з'явився на сайті міськради.

Таке рішення прийняте, кажуть у міськраді, виходячи із законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи звернення суб’єктів господарювання, які здійснюють перевезення на міських маршрутах загального користування, погодження Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та рекомендації комісії з питань ціноутворення та тарифної політики виконавчий комітет міської ради.

Додамо, що проект рішення з'явився на старій версії сайту міськради, яка не працює уже з 31 грудня 2017 року. На новій версії сайту цього документа немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке подорожчення? Долар падає, ціна на бензин зменьшується! Скільки можна терпіти ту безхребетну владу? Вони володіють маршрутками, дерибанять для себе і родичів землю, а лучани мовчать? Якщо мовчать - тоді заслуговують на таку владу і ціни!!!
Відповісти
не подобається- для бідних є тролейбуси
Відповісти
А ти багатий і на зас...х маршрутках? :) Молодець :))) Багатіям там і місце у таких маршрутках :)))
Відповісти
Вони допіднімаються що будуть возити повітря.
Відповісти
Коли було пальне 18грвн тариф встановили 4, зараз пальне 25, мінімальна зарплата а відповідно і податок зросли. Тут питання більше до пороха, чому такі скачки, а не до нещасних і дурних перевізників, які на шару працюють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні