Проїзд у луцьких маршрутках: за що ми платимо

15
5
Проїзд у луцьких маршрутках: за що ми платимо
У Луцьку знову заговорили про підняття вартості проїзду у маршрутках. Перевізники кажуть – пальне подорожчало, а отже повинні подорожчати і їх послуги. Про підняття тарифів говорять і в мерії.

Що ж входить до тарифу, затвердженого у березні 2017 року, пише видання «Конкурент».

Судячи з документів, які надали у міській раді, є маршрути більш та менш вигідні. Наприклад, на маршруті номер два, враховуючи прибуток, тариф в режимі звичайного руху становить 2,27 гривень (в режимі маршрутного таксі 2,28 грн). Той же ж перевізник (ТзОВ "Санрайз") має і маршрут №16, де тариф більший – 4,55 грн.

Варто додати, що виконком встановив граничний тариф. Тобто, перевізники могли б ставити нижчу ціну. Окрім цього під час обговорення тарифів, було чимало обурень щодо достовірності пасажирського обліку. Мовляв, якби було належне обілечування, то можна було говорити про реальні прибутки перевізників.

Поза тим, у тарифі витрати на пальне справді закладені на рівні 20 грн/л. За даними Міністерства фінансів Україні, станом на 19 січня, середня ціна на дизельне пальне у Волинській області становить 27,5 гривень за літр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вартість проіізду росте,а "скотовозки" з кожним роком розбиваються,і будуть ііх ганяти поки не розсипляться
Відповісти
Нехай перевізники подумають на рахунок якості наданих ними послуг!!!!
Відповісти
Платіть по 2 євро так як в Європі . Будуть вас возити з комфортом і в білій рубашці. 2×35 = 70 грн . І не нийте.
Відповісти
Пересідайте на тролейбуси,велосипеди,ставайте пішоходами.Попит породжує пропозицію."Тисніть" на міську раду,нехай оновлюють муніципальний парк пасажирського транспорту.Повинна бути конкуренція і вибір.Ринок...А що є інший шлях?
Відповісти
Почніть видавати білети, щоб водії маршруток не напихали свої кармани, тоді на паливо та ремонт буде вистачати і вартість проїзду небуде потреби піднімати
Відповісти
Зараз вже долар пішов до низу і ціна на пальне знизиться теж, так що немає чого піддаватись на тимчаслві коливання, а перевізники хочуть цим скористатись! Немає чого!!!
Відповісти
А міг ще і пасажирів взяти і заробити. Приблизно 1 л. пального він втратив. То чому пасажири повинні компенсовувати недбалість, халатність... водія перевізнику.
Якби водії виконували свою роботу професійно і чесно здавали касу, то потреби піднімати ціну не було б. А перевізник повинен зрозуміти, що часи зараз не легкі і портібно правильно розпроділяти прибутки, щоб працювати. Тому що, коли вони зроблять проїзд ще дорожчим, вони втратять і те що зараз мають. Така моя думка.
Відповісти
А чому всі мовчать про маршрут №6 - там ВЖЕ плата 10 гривень, і все добре, всі щасливи, особливо жителі села Брище. Перевізник Самовільно змінив маршрут руху та тариф - ви про це напишіть.
Відповісти
Ви про те що водії набивають собі кармани.А на що їм жити і утримувати сім'ї?В тому ж Санрайзі водії роками не получають з/п а тільки розписуються і про відпускні і лікарняні.А директор плаче і обгрунтовує підняття цін.Хай чесно показує скільки привіз автобус за день а не здають одне а пишуть інше.А якби прийшла нормальна перевірка туди а не купляна то жоден автобус невиїхав як невийшов з свого кабінету директор без наручників.
Відповісти
Половина водіїв пішло з Санрайзу тільки через те що план зашкалював а заробітна плата була 50 грн.в день
Відповісти
А чому саме зараз ці розрахунки опублікували? Чому минулого року після підняття не опублікувати! З цих розрахунків виходить що людей розводили майже рік! І витрата на пальне не велика на даний час навіть з підняттям! А судити по 16 маршруті не варто! Ним практично ніхто не їздить! А те що маршрутки не виїжають на маршрути ніхто не говорить! Водії на перегонки гасають! Грублять пасажирам на зауваження!
Відповісти
Голєва хоче більше грошей. Якщо їй невигідні ці маршрути, віддайте іншим. Не один "Санрайз" у Луцьку.
Відповісти
Піднімуть тариф, вимагаємо см щоб в маршрутці були штори, не було пилі, порваних сідушок і тоді побачимо, чи вигідно їм піднімати тарифи і щоденно драяти свою " консервну банку" , бо інакше ці автобуси не назвеш
Відповісти
Яки "правила" ? Ви нічого не друкуєте
Відповісти
перевізники дуже великі економісти дивлячись на таблички. Не влаштовують пасажири міста Луцька шуруйте надавати послуги у Польщу або іншу державу, вас там чекають з вашими порошенковими коритами. Плата буде у євро і чхати будете на нас жителів м. Луцька
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні