--> Коли можуть підняти вартість проїзду у луцьких маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли можуть підняти вартість проїзду у луцьких маршрутках

15
-9
Коли можуть підняти вартість проїзду у луцьких маршрутках
У Луцьку вартість проїзду у маршрутках може подорожчати у тому випадку, коли більшість місцевих перевізників подадуть економічно обгрунтовані розрахунки до міської ради.

Місцеві перевізники стверджують, що наразі вартість проїзду не є рентабельною, - про це йдеться у сюжеті "Волинського телебачення".

Перевозити пасажирів при вартості квитка у 4 гривні – нерентабельно, каже керівник одного з автопідприємств Луцька Сергій Дьомін. Тож, разом із колегами звернувся з пропозицією до міської влади відкоригувати тариф, аби перевізникам працювати стало вигідно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку може подорожчати проїзд у маршрутках

"Перевізники хочуть різну ціну, але якщо дивитися по економічній складовій тарифу, то буде ціна 5 гривень у середньому", - каже Олександр Озінович.

Зі слів директора департаменту економіки Луцької міської ради Олександра Озіновича, наразі економічно обгрунтовані розрахунки до міської ради подали три підприємства. Один з них необхідність перегляду тарифу пояснює подорожчанням пально-мастильних матеріалів.

"Всі перевезення йдуть у збиток. В нас нема коштів для благодійної діяльності. Тому міська влада має визначитися - або підвищити тариф на проїзд або з міського бюджету передбачити кошти на компенсації", - каже один з перевізників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо не подобається, автобуси на базар, а не ультиматуми виставляти. А міська рада хай оголосе на всю Україну тендер на перевезення, і тоді найдуться перевізники не тільки за 4 грн., а й за 3.5 грн.
Але проблема лучан в тому, що перевізників "кришують" депутати міської ради.
Відповісти
маршрутка має бути мінімум 10₴... не вистачає, тоді на тролейбус... можна велосипедом. Приватний перевізник не є соціально зобовязаним. За бідними нехай держава дивиться.
Відповісти
Дай но свою адресу-я приїду з пацанами-повну дупу металевих карбованців тобі напхаємо
Відповісти
Як введуть електронний квиток - так нехай і підвищують
Відповісти
Дідо.Подивись на якість перевезень, інтервали руху(більше години) , тоді вякай.
Відповісти
дешеве якісним не буде. Низька ціна перетворила маршрутки на скотовозку з немитими пяними пасажирами.
Відповісти
Що дало минулорічне підвищення? Нових машин 0 . якість перевезень 0. інтервали руху 0 і т.д. Тільки електронний квиток. Крапка. Постійне підвищення крім набиття карманів шоферів і перевізників, а в основному шоферів (знаю) нічого не дасть.
Відповісти
"не миті, п'яні пасажири" - це твої родичі, знайомі іт.д. Не маєш поваги до чужих, май до своїх. І ще, раджу помитись, а то смардить на все місто
Відповісти
Коли будуть ііздити комфортні "мерси", тоді нехай і трандять про підвищення тарифів
Відповісти
Якщо не рентабельно, то не виїжджати на маршрути. Продайте свої автобуси, на виручені кошти купіть апельсини і продавайте біля ТЦ Гостинець чи на Північному ринку.
Відповісти
Піднімайте,але спочатку ставим електрощіталочьку пасажирів та коштів-завоняєте так само як у Тернополі
Відповісти
Єсли тєбю в убиток-нах:р с пляжа баклан
Відповісти
зменшити пільговиків - афганці,чорнобильці -мають великі пенсії, а то всі в золоті,за житло не платять і сидять у барах.
Відповісти
О да, 1800 це суер пенсія. Можна і золота прикупити, і в барах посидіти.Дурепа.
Відповісти
Також варто підняти питання видачі квитків пасажирам

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні