У Луцьку може подорожчати проїзд у маршрутках

11
-2
У Луцьку може подорожчати проїзд у маршрутках
У Луцьку перевізники на міських маршрутах просять підняти ціну перевезення принаймні до 5-ти гривень.

За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, перевізники дійсно звернулися до міської ради, аби прохати підвищення вартості проїзду, - пише ВолиньPost.

«Всі перевізники маршрутні - це і «Луцьке АТП 10701», це і «Санрайз», по інших перевізниках, які працюють від ЛПЕ, дають свої обрахунки. На 10-те число вони мали дати свої обрахунки для департаменту економічної політики, ми мали дослідити і, зрештою, тільки після того приймати якесь рішення. Але це обов’язково буде і громадське обговорення, і регуляторна процедура, круглий стіл», - зауважив Недопад.

Наразі розрахунки подала лише частина перевізників, які пропонують підвищити тариф до 5-ти гривень. Обгрунтовують своє прохання зростанням вартості пального.

«При піднятті ціни на дизпаливо більше ніж на 10 % договір передбачає, що треба переглядати ціни. Попередньо було «забито», що ціна палива буда на рівні 19 чи 22 гривні, зараз вона становить більше 25 гривень», - додав посадовець.

Проте коли реально відбудеться перегляд цін поки невідомо, адже до встановлення нової вартості необхідно пройти низку процедур, включаючи голосування виконкому Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую, майдане! Ти робиш мое життя все гавнiшим та гавнiшим !!!
Відповісти
А до чого тут майдан,хто зарплату підняв удвіччі немаючи економічного зростання?А це знецінило гривню і підняло інфляцію!Так що щт дякувати треба не майдану,а недолугій владі!
Відповісти
а недолугу владу, хіба не майдан привів?
Відповісти
Ціни ростуть, а зарплати на місці, скоро пішки на роботу будемо добиратися. Мінімальна тільки на папері зростає, а не в гаманці.
Відповісти
А приклад міста Конотопщодо цін на маршрутки нікому не цікавий?
Відповісти
У Луцьку водій маршрутки затис дверима літню жінку.... А можливо ви там йклмн вже якістю послуг займетесь??? А ???
Відповісти
Тролейбус – альтернатива,
Людно і гонорово,
Чути цигарками, пивом,
Йдуть політичні розмови.
Їдуть всі пенсіонери,
Льготники і ветерани
Як у часи еСеСеРу –
Брудно, смердотно, засрано.
Маршрутка – різниця в оплаті
Тільки буває тісніше:
Їдуть багаті й пихаті
Бо за п’ять гривень – зручніше?
Відповісти
А чому коментарі видаляєте ?
Відповісти
Пів року тому коли піднімали ціну за проїзд,то обіцяли що маршрутки будуть чисті і ходити за графіком, що водії перестануть хамити, пасажири обілечені. І що з того виконано? Платимо 4 грн, а що взамін?
Відповісти
А я сьогодні з Тернополя.. Твм підняли ціну на проїзд до 5 грн, але для тернополян ввели електроннний квиток. І сьогодні маршрутчики вийшли на страйк. Не хочуть е квиток.
Відповісти
І почалось в коментарях кококо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні