Ціну збільшили, а про якість забули: лучани про здорожчання проїзду в маршрутках

10
4
Ціну збільшили, а про якість забули: лучани про здорожчання проїзду в маршрутках
З 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках - 5 гривень. Таке рішення підтримала більшість членів виконкому Луцькради.

Більшість опитаних 12 каналом лучан нарікають, що після підняття ціни проїзду у міских маршрутках до 5 гривень якість послуг не покращала.

З 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках 5 гривень. Таке рішення ухвалила луцька влада, зважаючи на прохання перевізників. Ті переконували, що працюють у збиток.

Аби мотивувати їх покращувати якість перевезення, депутати підписали з транспортниками меморандум про співпрацю. Документ передбачає щорічне оновлення 10% рухомого складу, обов"язкове озвучування зупинкок, дотримуватися графіків руху, слідкувати за чистотою у транспорті, поведінкою водіїв і не тільки.
 
Утім, лучани і далі незадоволені якістю послуг - повідомляє 12 канал.

Олександр: "Припустимо якщо ти в Варшаві заходиш в маршрутне таксі, автобуси.Ти заходиш і там холодно, навіть літом, а тут заходиш і просто вмираєш.

Світлана: "Вони їздять зазвичай як хочуть, на якій швидкості хочуть і хамське відношення водіїв, воно як було так і залишилось".

Людмила: "Збільшили вартість бо все подорожчало: бензин і так далі. Мусимо платити на гривню більше, що ж лишається. Може й воно буде до кращого, будемо надіятися”.

Валентина: "Ви знаєте, якість не покращилась.Минулого року я приїжджала сюди як гість і тоді також ціна збільшилась. Якості як не було, так і не має”.

Більше про проблему якості роботи луцьких маршруток дивіться невдовзі у сюжеті на 12 каналі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ті перевізники як депутати-пообіцяли і забули...
Відповісти
А ви наївні думали, що щось зміниться, це у договорах прописано? Там головне кишеню власнику набити, а людей як мали за бид...о - так і будуть мати, що верхівка у місті, що в державі!!! Ще не зрозуміло? Що вам ще таке зробити, щоб вам дійшло нарешті???!!!
Відповісти
Мало підвищили. Мінімум до 10 грн треба, щоб ми їздили і щось заробляли
Відповісти
позашивай собі кишені і одінь намордника
Відповісти
Люди, ви геть тупі, чи що??? Ті переввзники занесли хабаря депутатам, щоб ті щакрили очі і проголосували за підвищення!!!! Вони ж на маршрутках не їздять, а в кожного члена сім'ї власне авто, за яке ви і платите. Пам'ятаєте "хіба ревуть воли, як ясла повні"??? А тут, ясла порожні.....а воли вже по 5 грн платять, ну сміх та й годі.......що ще казати..,
Р.S: може хто не зрозумів, то мораль....: Ви, Лучани, гірше тих волів, якщо терпите отаке знущання!!!!!
Відповісти
Якби перевізники несли відповідальність за невиконання умов підписаного меморандуму, то тоді можливо щось би і змінилось. Одна з причин чому ми так живемо - це БЕЗНАКАЗАНІСТЬ, яка проявляється в різних сферах життя. А якби зменшили ціну до 3 грн за невиконання зобов'язань до тих пір поки не будуть виконані необхідні умови, то б і маршрутка була чиста, і їздили б по графіку, і водії не закривали двері перед носом людини похилого віку або мами з малою дитиною у візку, і водії були виховані.
Відповісти
Взагалі то-БЕЗКАРНіСТЬ.Пересів на тролейбус,часто ходжу пішки і нічого.Все залежить від нас,людей(пасажирів).Перевезе цей "автобус"1000 пасажирів по 5 грн.за добу-5000.А перевіз би 1500 по 4 грн.-6000.Це ринкові відносини,нехай трохи дикуваті,але тим не менш.Є попит,є пропозиція.
Відповісти
З подорожчанням проїзду, я вже маршрутками не їзджу. І навіть не через гроші чи погагий сервіс, вони стали дуже рідко їздити. Я говорю про маршрут номер 3. А тролейбус 3, 7, 10 їзде чітко по графіку
Відповісти
Аналогічно намагаюсь не їхати маршрутним таксі. По можливості, чекаю на тролейбус, або пішки, якщо не спізнююсь.
Відповісти
Видаляєте коменти, які не накручують суспільство, які не створюють агресію та верховенство бидла над тими, хто працює і це бидло утримує (рекетом) «податками». Браво модери, « браво»!!! Ви усі продажні, як і любе змі, УСІ! За грош створюєте ФАЛЬШИВУ думку, а потім будете стогнати, що держава погана і влада говно!(( Ви, модератори, як і та шваль, яка живе за рахунок тих, хто паше і заробляє, ви ПАРАЗИТИ суспільства! Нажаль, з такими як ви і тими, хто стогне що його зарплата залежить від податків, стоять в чергах за субсидіями та іншими допомогами, Україна приречена на самогубстВО!((
Вам ЖИДи підкинулу кістку з москалями, але вам не потрібен москаль, тому як ви самі себе винищите, а москать потішиться!(( І, хто не в курсі, скажу ось що- сама проДАжна і підла нація це українці, з концентрацією дЄрЬмА на заході!!!(( Сам тут живу, тому й знаю. Інші ж регіони, та й росія, це люди куди щиріші та працювитіші! Але ж ви змі-ЗОМБІ, тому повторюсь: якщо не москалі, янки чи Європа вас винищать, то самі себе полюбе!( І все тому, що ви ліниві, заздрісні, підлі та просто скотИ!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні