У Луцьку освятили оновлений фотостенд загиблим Героям війни

3
4
У Луцьку освятили оновлений фотостенд загиблим Героям війни
На Покрову в обласному центрі Волині відкрили оновлений фотостенд загиблим в АТО та Героям Небесної сотні.

14 жовтня, у День захисника України та Свято Покрови, в Луцьку освітили новий фотостенд на Театральному майдані.
Нагадаємо: за бажанням родичів загиблих та громадських активістів у Луцьку прийняли рішення розширити фотостенд, який був встановлений після подій на Майдані.

Кошти на це було виділено з міського бюджету. А роботи виконувало підприємство «Факторія». На новому стенді – світлини не тільки Героїв Небесної сотні, а й тих волинян, які загинули під час подій на Сході України.

Освятили фотостенд за участі Митрополита Луцького та Волинського УПЦ КП Михаїла. Вшанувати воїнів прийшли десятки лучан, учасники АТО, депутати місцевих рад, представники влади: голова Волинської облради Ігор Палиця, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк.

«Для мене цей стенд – поєднання наших Героїв. Незалежно від того, хто де жив, хто де похований, вони об’єдналися тут. Вони єдині. Бачив би у цьому велике єднання волинської громади: тих, хто працює тут, і тих, хто воює. Хочу, щоб ми, споглядаючи цей стенд, не говорили: «Цей з Луцька, а цей – ні». Вони – єдині, будьмо і ми єдині», - наголосив владика Михаїл.

Після коротких промов та освячення лучани поклали квіти до портретів захисників. Плакали рідні, торкалися рукою зображень своїх синів, чоловіків, тихо молилися. За мир. За те, щоби більше не гинули чоловіки на фронтах АТО…
Теги: луцьк, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Митрополит Луцький орендодавець усія Волині і усія буфетів та офісів собору
Відповісти
Католики котрі збудували собор ніколи б не відкривали б там буфетів під монастирем , це ж святі місця. Попи отямтеся!!!! Живіть скромніше і в молитві, не ганьбіть нашу церкву і Україну.!!! Худайте, учіться культури ....
Відповісти
І де такі виродки *владикі* Михаїли беруться? Такі випадкові особи донищують і Україну і Святу Православну Церкву.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні