Профіль


Дата реєстрації: 29 червня 2019 р.
Один наш маршрутник на еталоні обвалить всю європейську стратегію
29 листопада, 2019 в 08:36
Ой-таки не смішіть моі пейси!!! Стара влада кучма буде красти своє-таки підприємство? Ой-вей! Перестаньте дивитися Г+Г та всяких там рабиновичів з мураєвими і порядок в мізках відновиться. А ці молоді шлемаЗЕли за рівнем своєї тупості та невігластва залишають далеко по-заду тертих калачів нашого політикуму. І буде геть тухлий цимес коли вовка 9-го числа профукає (а цей поц таки профукає) державу Україна кремлівському г@ндону
24 листопада, 2019 в 22:06
А я ще й стрельнув би...
24 листопада, 2019 в 07:35
Багата країна - дорогі іграшки. То чому «Південмаш» не хоче продавати іграшки за міліарди доларів всьому світу? А молода владо?
24 листопада, 2019 в 07:32
Ви знаєте - а я таки задоволений, що озеро зникає. З року в рік приїзджаючи на Світязь бачив, як нещадно його експлуатують. Недопалки у воді, целофан і пластикові пляшки на березі та в очереті, пісуар під кожним деревом та у воді. У відповідь на зауваження - хамство та погрози. Знахабнілим місцевим тільки прибутки в очах а на запитання чому не скинетесь на каналізацію, вивіз сміття та облаштування пляжів - тотальне нерозуміння для чого? Озеро все стерпить. Безконтрольні та НЕПРАВИЛЬНО (!) насверлені скважини дали свій результат + полив полів. Але «кмітливі» аборигенчики вже розробляють озеро як піщаний кар‘єр. І поманіть моє слово - коли вже кар‘єрпрацюватиме на всю - вода раптово повернеться. Поховавши під собою і техніку і істот (бо людьми цих особин називати не можна). Весь світ плекає свою спадщину та рідну землю, а наш совок бездумно забудовує, експлуатує та загиджує свій дім. Невже ви думаєте, що ваших дітей та онуків приймуть в швеціях та швейцаріях з їх чистою природою?
24 листопада, 2019 в 07:29
1 12 13 14 15 16 24

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні