Китай відправив на орбіту два супутники

3
1
Китай відправив на орбіту два супутники
Китай відправив у космос два супутники системи BeiDou.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Xinhua.

"Китай відправив два космічні супутники навігаційної супутникової системи BeiDou (BDS) в космос о 8:55 ранку із супутникового центру запуску супутників Xichang на південному заході провінції Сичуань у Китаї, 23 листопада 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що супутники прикріпили до ракети-носія, і вони вийшли на свої заплановані орбіти. Це 50-й та 51-й супутники класу BDS.

Вони також є мережевими супутниками системи BeiDou-3. Запуск став 319-ю місією для ракет-носіїв серії "Long March".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багата країна - дорогі іграшки. То чому «Південмаш» не хоче продавати іграшки за міліарди доларів всьому світу? А молода владо?
Відповісти
стара влада - все покрала, що продавати?
Відповісти
Ой-таки не смішіть моі пейси!!! Стара влада кучма буде красти своє-таки підприємство? Ой-вей! Перестаньте дивитися Г+Г та всяких там рабиновичів з мураєвими і порядок в мізках відновиться. А ці молоді шлемаЗЕли за рівнем своєї тупості та невігластва залишають далеко по-заду тертих калачів нашого політикуму. І буде геть тухлий цимес коли вовка 9-го числа профукає (а цей поц таки профукає) державу Україна кремлівському г@ндону
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні