«Нам вони противні, але це живі створіння», - лучанка про безхатьків

6
3
«Нам вони противні, але це живі створіння», - лучанка про безхатьків
Лучанка Людмила Сидорчук закликає всіх небайдужих допомогти безпритульним людям у такий холод.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 27 лютого у багатоповерхівках Луцька знайшли мертвими двох безхатьків. Ще одного виявили наступного дня на вулиці Арцеулова. У п'ятницю, 2 березня, у Луцьку під мостом на вулиці перемоги знайшли тіло безхатька, який загинув, ймовірно, від переохолодження.

"Уже п'ята людина в Луцьку замерзла за останні 3 дні. Це безхатьки. Під мостом на проспекті Перемоги. Просять зносити їм все, що може їх врятувати. Є вони і в інших районах міста" - йдеться у дописі.

"Нам вони противні, особливо тому, що алкозалежні, але вони живі створіння. Я чесно не думала про них ніколи. Але кілька разів мої діти прибігали з вулиці і тягнули мене, бо людина лежить на снігу. Казали:"треба помогти". Не могла оператись дітям. Це елементарний вияв співчуття", - пише лучанка.

Людмила Сидорчук закликала всіх небайдужих допомогти безхатькам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
живі створіння гарно і патріотично сказано
Відповісти
Місто оплачує притулок для тварин, але в Луцьку нема притулка для безхатченків.
Відповісти
То хай ідуть у притулок де тварини,щоб менше крала ця Дана Новарчук.Це жах,щоб ствльки грошей відмивати на собоках,а людям нема місця.До чого ми дожилися гірші собак
Відповісти
Людмила Сидорчук це живе створыння хоча и противне
Відповісти
хай забере их до себе,якщо ій шкода,ці люди самі собі таке життя зробили,вони не хочуть робити,ім подобаеться таке життя
Відповісти
Полностью согласна!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні