У Луцьку замерзли на смерть двоє безхатьків. ФОТО

7
0
У Луцьку замерзли на смерть двоє безхатьків. ФОТО
У Луцьку у підвалах багатоповерхівок знайшли мертвими двох безхатьків.

Тіла знайшли у вівторок, 27 лютого, - повідомляє патрульна поліція Волині.

Перший виклик до поліції надійшов з вулиці Наливайка. Заявниця повідомила, що з підвалу чутно неприємний запах. Вона відчинила полісменам решітку, ті спустились усередину і виявили там особу без ознак життя.

Згодом слідчі встановили, що чоловікові 54 роки. Поліцейські також з’ясували, що раніше він проживав тут з дружиною й сином, а потім опинився на вулиці, жив у підвалах, харчувався зі смітників.

Другий виклик був з вулиці Кравчука. Тут неопізнане тіло виявив працівник ЖКП, який у підвалі лагодив труби. Поліція встановила, що чоловікові 49 років і раніше він проживав в будинку по вулиці Кравчука. Як розповіли сусіди, його вигнали родичі, а в квартиру заселили чужих людей, відтак, він тинявся по вулицях, не маючи де жити.

За попередньою інформацією, обоє чоловіків померли від переохолодження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нам під мостом на Перемоги курорт. Красота
Відповісти
— Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Відповісти
Мудрі слова!!!!
Відповісти
це вирок нам всім. сором навіки.
Відповісти
Цих людей що померли, треба поховати перед міською радою щоб в теплих кабінетах та туалетах ці "єВРОПЕЙЦІ" памятали десь є не тільки собаки але і голодні та бідні люди в місті Луцьку. Вам усім треба сьогодні застрілитися та звільнити цю будівлю.
Відповісти
А ви Суки в міській раді землю ділите та бюджет, турнікети встановлюєте усе цнапи розширяєте та собачі приюти і собачі готелі будуєте, на лавочки срані в парку дрочите по своїх фондах. А щоб ви там поздихали в сходняцько-сесійній залі з своїми фракціями та блоками з заступниками ВО обовязків заступника помічник і смотрящого холуя Бені женевсько-задунайського.
Відповісти
Шкода людей тих,вони колись нормальними були а тих хто хм допоміг їм такими стати ,покарає Бог.Все вернеться.Ті свині що в міській раді повинні виділити кошти і місце для притулку для нещасних.Люди відганяємо свиней від корита бо нас зжеруть потім!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні