--> У Луцьку безкоштовно годуватимуть безхатьків та самотніх літніх людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку безкоштовно годуватимуть безхатьків та самотніх літніх людей

0
4
У Луцьку безкоштовно годуватимуть безхатьків та самотніх літніх людей
У Луцьку, з наближеннями холодів, годуватимуть людей, які опинились у скрутних життєвих умовах. Про це повідомляє Карітас-Спес Луцьк парафії св. Петра і Павла.

"Ми хочемо забезпечити обідами тих, хто поруч із нами і потребує такої підтримки. Тому, команда Карітас-Спес Луцьк парафії Святих Апостолів Петра і Павла запускає "Кухню для потребуючих".

Кухня працюватиме на виніс із собою, та забезпечить людей обідом: перша страва, хліб та напій", - йдеться у повідомленні.

У холодну пору року — листопад-березень. Тричі на тиждень в обідній час за адресою: місто Луцьк, вулиця Кафедральна, 17

Кухня працюватиме для тих, хто потребує цього найбільше: самотні літні люди, безхатьки тощо.

"Якщо ви знаєте людей, які потребують такої підтримки - напишіть нам в приватні повідомлення чи в коментарі. Також, ми радо співпрацюватимемо з волонтерами, які готові допомогти у приготуванні страв та їх доставці за потребою. Нехай всі, кому потрібна допомога в цей нелегкий час, будь нею забезпечені", - зазначає команда Карітас-Спес Луцьк парафії Святих Апостолів Петра і Павла.

Акція проводиться у рамках проєкту "Посилення молодіжної соціальної роботи Карітас-Спес Україна 2020-2022". Проєкт реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини, німецьких фондів "Реновабіс" та Кіндерміссіонсверк ді Штернзінгер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні