--> Інтерв'ю з Луценко: про вибори в Луцьку, Президента і бурштин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Інтерв'ю з Луценко: про вибори в Луцьку, Президента і бурштин

1
5
Інтерв'ю з Луценко: про вибори в Луцьку, Президента і бурштин
Дивіться просто зараз ексклюзивне інтерв'ю суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" із Представником Президента України у Верховній Раді, народним депутатом України Іриною Луценко.

Про взаємини із Президентом України та підготовку до президентських виборів 2019 року, про проблеми Волині та врегулювання військового конфлікту на Сході, про проблеми легалізації видобутку бурштину та боротьбу за гендерну рівність і протидію домашньому насильству дивіться 23 лютого, о 17:30 на телеканалі "Нова Волинь". А також повтор програми у неділю, 25 лютого, о 19:00.

Ірина Луценко – український службовець, підприємець, політик. З 27 січня 2015 – народний депутат України 7-го скликання від партії Блок Петра Порошенка. 3 квітня 2017 року Президент України Петро Порошенко призначив Ірину Луценко своїм представником у Верховній Раді, після того як Артур Герасимов був обраний новим головою фракції партії Блок Петра Порошенка у Верховній Раді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інтерв"ю ні про ЩО! З пустого в порожнє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні