Народна депутатка пояснила, чому ще немає закону про бурштин

3
12
Народна депутатка пояснила, чому ще немає закону про бурштин
Представниця Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко вважає, що підготувати закон, який легалізує видобуток бурштину, мусить Кабінет Міністрів.

Про це вона сказала у п'ятницю, 23 лютого, під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE", - повідомляє Конкурент.

На думку депутатки, парламент не зміг раніше ухвалити запропоновані раніше законні рішення через серйозну корупційну та криміногенні складові, які пов'язані з видобутком бурштину.

"Є великий вплив силовиків та їхніх лобістів у Верховній Раді. Люди не готові віддати ці легкі та незаконні заробітки", – каже вона.

Разом із цим, вона вважає, що пілотний проект із рекультивації пошкоджених незаконним видобутком бурштину земель, запущений Кабміном, повинен стати основою для підготовки майбутнього законодавства, яке врегулює всі питання, пов'язані з "сонячним камінням".

"Це дуже складний процес, який зачіпає багато структур, відомств, обласні державні адміністрації. Цей закон мусить запропонувати Кабінет Міністрів, а не депутати", – резюмувала Луценко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я проти, щоб за мої податки там відновлювали шось, хай ті полішмани єпучі там потонуть
Відповісти
бурштин не тільки на плаття Порошенчисі і Дурі Луценчисі....- Біржу по закупівлі бурштину створити - офіційно купляти і продавати на експорт бурштиню
Відповісти
Депутат в Україні це приблизно як апендицит в тілі людини. А тому вони всі підлягають ліквідації. Доречі всі кого вони встигли наплодити теж.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні