ЖК «Супернова»: продаються 1-кімнатні квартири в майже готовому будинку*

1
-4
ЖК «Супернова»: продаються 1-кімнатні квартири в майже готовому будинку*
У другому будинку житлового комплексу «Супернова» продаються чи не останні однокімнатні квартири на 2, 5, 7 та 8 поверхах.

Вартість одного квардометра житла в однокімнатних квартирах на 2, 7 та 8 поверхах – від 12 500 гривень, - пише "Перший".


«Супернова», яку розбудовує у Луцьку будівельна компанія «Інвестор», - великий та сучасний житловий комплекс з власною інфраструктурою: дитячим садочком, магазинами, спортзалом, салоном краси, аптекою тощо. Поруч - ботанічний сад, до центру міста - менше двох кілометрів.

Квартири у «Суперновій» сплановані для приємного і комфортного проживання. У вартість житла входить: чистова гіпсова штукатурка та стяжка, індивідуальне опалення (котел Bosch), тепла підлога у санвузлі та кухні, засклена лоджія, паркомісце.

За детальнішою інформацією звертайтесь у відділи продажу: м. Луцьк, вул. Цегельна, 28, вул. Коперника, 13в.

Телефон: (099) 300 20 10, (096) 030 20 10
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки коштує 1 кімнатна квартира?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні