Чи буде у лучан тепло і гаряча вода у випадку відключення світла

0
Чи буде у лучан тепло і гаряча вода у випадку відключення світла
Директор державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський розповів, чи будуть лучани з теплом і гарячою водою в разі надзвичайних ситуацій, зумовлених воєнним станом. За його словами, Луцьк підготувався належним чином.

Про це розповів Іван Скорупський, пишуть Волинські Новини.

На всіх об’єктах підприємства «Луцьктепло» встановлено дизельні генератори потужністю від восьми до 800 кіловат. Генератори експлуатуватимуть в разі потреби.

«Багато хто думає, що без електроенергії котельня працюватиме на генераторі й у домівках буде тепло й комфортно як раніше. На жаль, ні. Ми знаємо, яка зараз ціна на дизельне паливо, тож електрична енергія, вироблена на генераторі, дороговартісна. Тому в разі відключення електроенергії протягом певного періоду, однозначно, не буде подаватися гаряча вода. І робота генератора буде спрямована лише на те, щоб зберегти централізовану систему теплозабезпечення робочою. Ми не будемо дренувати теплоносій. Тобто електроенергія, виготовлена на генераторі, буде забезпечувати тільки циркуляцію.

Звичайно, котли працюватимуть, але, очевидно, +18° у квартирах не буде. Буде забезпечуватися мінімальна температура, яка дозволятиме людям проживати в квартирі й експлуатувати систему цілісною. Таке наше бачення. Ми розуміємо, що генератор не може працювати безперебійно тривалий проміжок часу. Його потрібно обслуговувати, наприклад, замінювати фільтри, оливу», - зазначив Іван Скорупський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні