У Луцьку шахраї обіцяли відкрити магазин ZARA

1
-1
У Луцьку шахраї обіцяли відкрити магазин ZARA
У Луцьку автор нового Instagram-акаунту ZARA_Port City повідомив, що в місті відкриють магазин ZARA. Також він обіцяв по тисячі гривень на покупки для тисячі перших підписників.

Така велика суму здивувала користувачів соцмережі, - повідомляє ВолиньPost.

У компанії ZARA спростували інформацію про відкриття магазину у Луцьку.

"На даний момент ми не маємо короткострокових планів відкриття одного з наших ланцюгових магазинів у Луцьку", - повідомили представники ZARA.

Крім того в оголошенні йшлося, що магазин нібито відкривають в ТРЦ "ПортСity". В адміністрації центру заперечили цю інформацію.

"На ваш запит повідомляємо, що наразі у ТРЦ "ПортCity" не планується відкриття брендового магазину ZARA, компанії Inditex Ukraine. Ми завжди оперативно інформуємо наших гостей про все, що відбувається у торгово-розважальному центрі, в тому числі й про офіційні відкриття магазинів, закладів харчування, чи розважальних закладів.

Усю інформацію ми, разом з партнерами, публікуємо на офіційному сайті "ПортCity" та сторінці у соціальній мережі Facebook. Якщо ж інформація на офіційних ресурсах відсутня, то вона – не відповідає дійсності", - кажуть в торгово-розважальному центрі.
Теги: zara, магазини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший магазин. Шкода що у Луцьку його не має.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні