Учасник аварії на «бляхах» назвав поліцейського своїм рабом, - соцмережі

66
-7
Учасник аварії на «бляхах» назвав поліцейського своїм рабом, - соцмережі
У Луцьку, на вулиці Єршова, зіткнулися два автомобіля на іноземній реєстрації.

Про це повідомив лучанин Вадим Слива на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Один з них (водіїв "блях", - Ред.) кричить поліцейському "я тобі зарплату плачу, ти мій раб".

Це той "рабовласник", який навіть за машину в бюджет ні копійки не дав", - обурюється Вадим.

Автомобіль Audi зазнав серйозних ушкоджень. Про інший автомобіль наразі нічого не відомо.

Як зазначили Волинські Новини, водія Audi госпіталізували.

Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті "бляхарі" вже зовсім знахабніли. Взяли наші громадяни "патріоти " моду перекперекривати і мітингувати щоб податки не платити, але як мінімум пенсію їхнім бабусям та дідусем, і зарплату їх батькам хочуть щоб платила держава. Свою лепту у державну казну не вносять. Нахаби. Ще й поліцію рабами обзивають, теж мені європейці на європейських автомобілях!
Відповісти
Яку пенсію??? 1500 грн???????? А зараплата у нас велика 2700грн!!!!!!
Відповісти
3700 -це мінімалка
Відповісти
А якщо за топливо платить податків 40% в державу то не щитається зарплатою
Відповісти
Патріотка случайно ти не скакала в 14-ому , хто не скаче той москаль, Україна понад усе, саме від таких патріотів основна попа в країні!!! Все це вирішується легко дайте людям спосіб поставити їх в нас на обліх без права продажу і з техоглядом обовязковим, алеж ні така барижота як рікавто і волиньавто та інші що втюхують нових хлам втридорога який ніколи не проїздить стільки скільки проїздила та бляха. ти бачила які машини нові у нас продають бюджетного класу , це попа одні китайці, і все.
Відповісти
чому українці мають переплачувати чотирьом олігархам за автомобіль астрономічні суми? в якій ще державі такий грабунок існує?
Відповісти
А Ви думаєте що потрійна (порівняно з Європою) вартість розмитнення (1500-3000$) впливає на пенсію (50$) та зарплатню (100-300$) ????? Якби це було б так, то пенсії та зарплати були б набагато вищими.
Відповісти
Не судіть по одному дибілу по всіх. На наших номерах придурків теж вистачає.
Відповісти
Так то бл... не перший випадок, щодня якась уйня з тими бляхами. На Відродження вже не перший раз збивають людей, це також перший випадо? Заіб.... Тк бидло за рульом.
Відповісти
Пішоходи тоже не святі де захочуть там і ходять і якщо на переході то не значить що треба вибігати перед машиною яка їде перед носом бо там маршутка на зупинці стоїть
Відповісти
І паркуються де хочеш. Ідеш собі на ауді, нікого не трогаєш а тут бац, тачка фігово припаркована, так шо ж ти зробиш треба таранити!
Відповісти
Чому ви до тих блях докулупались всі???Це не в бляхах діло а в нашій державі,яка за розмитнення бере стільки-скільки коштує авто!!!В мене вся сім‘я їздить на єврономерах і жодного з них я не можу назвати бляхарем,чи якимось поганим словом!Просто краще і безпечніше їздити на пасаті з 2000 року випуску на єврономерах,ніж на ланосі з 2009 який на 1000 Ує дорожчий!!!
Відповісти
Не можеш дозволити собі законне авто на українських номерах, їздь маршруткою, таксі, тролейбусом. Всі жити в комфорті не можуть.
Відповісти
А ти значить живеш в комфорті з машиною
Відповісти
Совок бере реванш. В статах і європі позволити собі купити авто може і 16-ти річний підліток.
Відповісти
вони не "доколупались" це серйозний інформаційний супротив проти людей, що виступили за заборону схеми.
Відповісти
Що ти цій хохловаті розказуєш, тут вже на дні, сунуться та ні кромберги, модерни нароботу, отримують 6-8 тис, а в дома жінка і дитина, комуналка, то воно навіть і на бляху не заробить от і жаба давить. В польші двірником заробляєш більше ніж в нас будеш іншенером чи найманим начальником, ця країна в розрусі і тут тримаються ще поки ті хто має хоч якийсь бізнес і все. Тому так багато жабодавів, чим бідніший тим дурніший, якшо в тебе повна попа в житті то і всім так має бути, це національна риса справжнього хохла, жити краще вони не хочуть ім і так добре, і такі потім голосують за такого як рошен, а такої вати в країні багато, тому нічого хорошого тут не буде і треба пранувати виїзжати на пмж в цівілізовані країни з цієї вигрібної ями.
Відповісти
ти, дибіл.
думаєш, якщо в польщі пашеш на пана по 14 год , то ти дуже розумний.
якщо тебе не влаштовує щось на батьківщині , то п....дуй на)(уй, ніхто тебе тут не тримає.
ти , сука, обзиваєш мене хохлом, ати хто, чи не через таких гандонів як ти, що не ходять на вибори, в нас така срака.

Відповісти
Ти нащадок совка, тобі тай тількі сильну владу, ти готовий робити за копійки тут, а там на пана говориш пан більше платить, правило ринку капіталізму хто більше платить той і прав, а тут не пани ти хоть тут десь робив , ти в україні так самр пашеш на пана тільки в 3 рази за менші гроші.
Відповісти
А такі як ти підуть на вибори обиратимуть лайно серед лайна, Рошена , юлю, шляжка в рот- брав, Рабіновіча, бойка, Харківського агента кремля Білецкого, Хто там ше? кого забув? ))) Голосуй не голосуй всеодно получиш х___ поки не зміниться система, і не литиметься кров, держ чиновників, політиків, олігархів, щоб виник інстинкт страху перед народом.
Відповісти
1000000000000000%
повністю підтримую,  кожне слово
Відповісти
В польші двірник має більше зп ніж в нас іншенер?) а ти дурню на ціни їхні дивився? На багато тої зп хватить якшо там жити? Чому поляки самі по заробіткам вештаються? Надіюсь таке гімно як ти свалить двірником в польшу
Відповісти
Ну чогось тільки на бляхах небояться людей збивати насмерть і дтп скоювати на них саме найбільше аварій !!! Бо знають що вишов ... пішов і не докажеш шото його авто!
Відповісти
Декрети, субсидії, пенсії, зп бюджетникам дають литовсько-польські корчамаки? Темнота ти недалека
Відповісти
Забрати в клоуна паспорт та віддати в рабство.
Відповісти
Пан Степан той клоун готовий зустрітися дати паспорт.Почінаючи від редактора і підловившого стада баранів не знаючи ситуації шо говорив це їм приїхавший після ДТП знайомий водія на бляхах . Якій платить їм на зарплату.
Відповісти
Вже ноги в тих копів витерають, а вони нічого не можуть зробити. Рабом зве, паскуда!! Дайте копам інструмент, і вони цих п##арів бистро на коліна поставлять
Відповісти
а тепе раком поставлять і розкриють твій анус бо такі як ти люблять коли їх єб... А влада свята, і треба жити по закону, рошен по закону живе,ахмєтов бойко льовочкін, єнакієвській, кучма пінчук, фірмаш, чому усе це лайно не переслідується владою а перслідуються бляхарі?
Відповісти
Бляхарів переслідують?))))) ржууу та проблема якраз в тому шо вас не переслідують. Але народ в нас терплячий, но до одного прекрасного момента.. Раджу не переходити червону лінію
Відповісти
терплячий і дуже дурний, бляхарі найбільше зло для вас)), ти дурню попади зараз в лікарню при такому рівні медицині і попробуй вижити, людям платять середню зарплату 300 дол з яких 100 -150 комуналки заплатити, зате бляхарі найбільше зло а не система, от томуй така попа в країні, бо хохли це не українці, це люди неосвідчені, нездатні аналізувати, дуже заздірісні, живуть по принципу якшо мені погано то всім так має бути, радуються коли в сусіда хата горить, і спекулюють патріотизмом. В людей немає бабок купляти авто з салону! немає!!!
Відповісти
Аноніму - А Ви, судячи з усього - не хохол! Бо ж це тільки хохли дурнуваті , на вашу думку, працюють, платять податки, і якось виживають. А ви, як справжній патріот - стоїте вище цього . У вас машина на єврономерах , і вам усі заздрять - не смішіть мене!.
Хочу вас попросити не ображати інших людей, які мають свою думку, що не подобається вам. Інакше будете нагадувати того дурнуватогоі неосвіченого хохла.
Відповісти
Водії блях обнагліли!!!! Куди дивиться влада!!!!
Відповісти
Влада дивиться як би то тебе обібрати, а ти дурачок дивешся на бляхи)
Ротердам плюс, комуналка, пдв, військовий збір, інфляція, влада дивиться як зробити народ слухняними бідними рабами, ми вже на дні повному у всьому!!!
Відповісти
Бот АвтоЄвроСили
Відповісти
Трави, трави, клоун малограмотний
Відповісти
Тебе втравлю. Дибіл 0995313171 позвони обговорим і остальне стадо баранів кому щось не подобається.
Відповісти
Це біологічне сміття, а не люди. Утилізувати металобрухт, разом з цими водятлами всередині.
Відповісти
а ти на чому їздиш? не на металобрухні? з салону авто купляв?
Відповісти
Я за цей місяць на литовських номерах 6 в жопу пьянихза кермом бачила!!! На світлофорі переходячи дорогу ще не один не зупинився на червоний !!! Тепер розумію стару приказку: переходячи дорогу треба не на світлофор дивитись а на машини. Світлофор-ще нікого не збив!!!
Відповісти
то чого не повідомила поліцію, я сам на блясі їзжу але в мене українська страховка, і не порошую, якби я бачив пяного на блясі я б сам позвонив і здав поліції його. Те шо ви тут говорите це лише елементи інформаційної війни і жабодавства.
Відповісти
Елемент війни - це те шо ви бухі людей давите, і війни не інформаційної. А інформаційну війну нашо проти вас вести якшо ви самі це робите?)
Відповісти
ага мігас зайцева, біля львова один дебіл відомий , біля рівного на бмв, вчора знов у харкові, вся мажорня на укробляхах.
Відповісти
судячи з цього набору слів ви перечислили все що памятаєте про дтп на укрномерах за 2016-2018рр. якось не густо, по бляхам з початку року можна більше згадати
Відповісти
А скільки аварій трапилось за участі розмитнених авто?
Почитаєш коментарі , так виявляється в нас і аварій без.«блях» не було . Люди аууу це.інформаційна війна, щоб люди однеодгому горло гризли! Замість того щоб вимагати справедливості. Звичайно олігархам не вигідно робитидешевими б.у авто з європи,хто ж.тоді купуватиме ланоси? Керують людьми як маріонетками, а ви ведетесь. Якщо водій безвідповідальний то неважливо з якими буквами номер на авто. Згадайте лише харківську трагедію, як ще до неї.блях не приплели.
Відповісти
НАШІ ЛЮДИ ПРИДУРКИ ЗАВИСТЬ У ЛЮДЕЙ НА ПЕРШОМІ МІСЦІ
ЄВРО АВТО ЦЕ ЛЮДИ МОЛОДЦІ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ
Відповісти
заздрість бо бідні і погоджуються на такі умови праці за копійки, а ще дітей нароблять в молодому віці, а зараз дуже тяжко, і коли воно думає як йому прокормитися а збоку їздять на 3-ох літрових бмв литовськоестонськопольских, то дуже сильно жаба душить.
Відповісти
Жаба давить?)) не сміши.. Диву даєшся як ідіот з мізерною зарплатою купив собі убиту беху з литви яка з двох частєй зварена, тричі скручений пробєг і розхід 15 літрів)) просто дивуєшся як він буде її обслуговувати і кормити) напевно так як і купив - на відкладені гроші бабусиноі УКРАІНСЬКОЇ пенсії
Відповісти
Це ти про укробляхі розказав, зварені з кусків, це практика ремонту в росії і україні, в краънах ес невигыдно варити биты авто робота дорогше за авто, там зразу на свалку ы нове люди беруть, а в нас з кусків ланоси биті варили, А в тебе не мізерна зарплата? )))
Відповісти
це правда, в європі після дтп авто відразу на свалку. тому й кажуть - що литва - це свалка європи. а ти звідти небиту/нефарбовану пригнав, акуратно пополам зварену)
Відповісти
Бляхарі пустозвони! їх візьмеш любого - тонесенькі! менше міліметра де не міряй, і без стержня взагалі...
А пруть як востаннє, ніби ніхто їх потім не рубатиме за пішохода чи ше за кого... даунівПростоБитиіВсе.- на шрот і на переплавку!
Відповісти
на шрот на переплавку ауді і мерседеси, і вернути ланоси і вази і порставки вазів і лад з росії )))) Це нація дебілів!!! Срочно треба покидати цю країну
Відповісти
покинь уже нас.. хоч якимось чином. по ходу один дебіл все коментує. БОТ чесне слово
Відповісти
Краще би вас викрали інопланетяни, цей потенційний електорат Порошенка))) країна би тоді нормально жити почала, і євро бляхи стали би укробляхами бо ми б зробили розмитнення 300-500 долларів і техогляд.
Відповісти
ВИ Б ЗРОБИЛИ. як жаль що вас у владу в цьому житті не пустять:-) ви тільки ротом можете робити. та і якшо справді дадуть розмитнення - то сума буде далеко не 300дол. а якщо буде й техогляд - 60% всього мотлоху бляхатого його не пройде
Відповісти
Чемодан, вокзал, расєя. І то хутко!
Відповісти
ТИНЕПоняв!
на шрот - даунів тонесеньких 0,5мм!) а тоді залишки хоронити прямо в тачках!
європі потрібні ваші нирки, вони пришлють за це нові мотори до Ноласів!
Відповісти
Про що мова? Це люди в нас такі. І суть далеко не в бляха, хоча відповідальності за ними ніякої, бо більшість машин для "понтов", копійки в ту машину не вкладає, бо "На шрот здам, бабкі заберу свої". Це не про всіх, але про більшість. Так от щоб в нас зробити такі ціни на авто як у Штатах чи Європі, про що всі говорять, потрібно поміняти своє ставлення до кожного і права не за сало купити в кума, бо так дешевше, "я ж на татовій машині їхати можу". Далеко не потрібно їхати, сусідня Польща, при здачі на водійське посвідчення якщо рушаєш під гірку і хоча б на 5 сантиметрів скотився - все перездача, яка не є дешевою. І нікого не хвилю чий ти син(дочка),скільки ти заплатив, і так поки не будеш впевнено керувати автомобілем, щоб не створювати аварійних ситуацій. А от тоді можна і ціну на автомобілі робити як у хоча б тій самій Польщі.
Відповісти
Давай ДТП а краще вбивство лапшу і макарони лошарам на вуха!!!
Відповісти
той добре що б 'ють менше вам патріотам очі мулятимуть і хто вам не дає іздити на бляхах тільки аби пальцями потикати.українська натура чи ви думаєте якщо я буду їздити на гнилій копійці за 1500$ то вона на вашу думку безпечніша ніж бляха нікого не хочу образити але люди думайте головою а ур...дів вистачає кругом
Відповісти
Сам вбийся хоч на ферарі на литовських бляхах, головне інших громадян не каліч, та їх майно
Відповісти
Та так не буває, воно і поб'ється і людей поб'є... і буде квакати як жабеня, здихаючи... чи тікаючи від відповідальності... іншого не дано.
Відповісти
Вистачає і придурків на наших номерах,просто останнім часом новини висвітлюють тільки пригоди із бляхами,свого роду переналаштовувати людей проти блях,платити,нехай наші люди проїздять на нормальних автомобілях,на бляхах а не на славутах за ту саму ціну тільки інші номера,л
Нам не дадуть жити та відчути себе людьми...
Відповісти
Ви хочете порядку з авто на іноземних номерах? Ахто має цей порядок наводити? Чиновники, які самі їздять на іноземних номерах? А прошу поїхати до школи поліції в Сокиричі і подивитись які там авто стоять і на яких бляхах, а там, напевно, навчаються/проходять перекваліфікацію ті, хто мав би або "буде" слідкувати за законністю. Що стосується "водіїв" на євробляхах, то у переважної більшості тих створінь ні розуму, ні досвіду, а ведуть себе на дорозі як ніби воно одне їде.
Відповісти

Думаешь, уже поздно заходить на рынок биткоинов? Нет! С CryptoTab это возможно уже сегодня. Заработай свой первый BTC через это приложение. CryptoTab позволяет майнить биткоины, просто проводя время в интернете. Переходи по ссылке, попробуй невозможное! https://cryptotabbrowser.com/5703690
Посмотри :
https://youtu.be/cvXPw9JlV3o}

Перейти и начинай зарабатывать!!!
https://cryptotabbrowser.com/landing/30/5703690|


ВНИМАНИЕ!!!!!
Ежегодная промо-акция CryptoTab https://bit.ly/3mgcMu1
Приготовься к лету 2021 https://bit.ly/3mgcMu1
Весна здесь! А это лучшее время, чтобы встряхнуться и попробовать что-то новое!
Мы запускаем сезонную акцию с призовым фондом более 17 000 $!
Это ваш шанс убить двух зайцев одним выстрелом — выиграть деньги и привлечь больше рефералов!
Сорвите куш и наслаждайтесь беззаботным летом. https://bit.ly/3mgcMu1
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні