На волинських дорогах встановили нові вагові комплекси. ВІДЕО

0
3
На волинських дорогах встановили нові вагові комплекси. ВІДЕО
Волинь отримала два вагові комплекси для збереження волинських доріг.

Їх закупили за гроші Євросоюзу. Вартість одного − мільйон 400 тисяч гривень. Завдяки цьому обладнанню можна виявляти недобросовісних перевізників, які за рахунок перевантаження транспортних засобів роблять менше рейсів, а відтак економлять на пальному, незважаючи на те, що надто важкі фури розбивають дороги, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Через руйнування доріг Україна втрачає щороку 20 мільярдів гривень. Чиновники кажуть, що вирахувати економічний ефект від вагових комплексів − важко. Цього року працівники Укртрансбезпеки оштрафували перевізників на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.

До цього часу на Волині діяв один ваговий комплекс. До кінця року в область приїде ще один. Загалом для Волині їх треба аж вісім.

У 2018-му − два обіцяє поставити Укртрансбезпека, ще два закуплять за гроші обласного фонду регіонального розвитку. Вони будуть контролювати головні напрямки: на Рівне, Львів, Володимир-Волинський, Маневичі. Пара працюватиме на Ковельській трасі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні