«Наших синів просто не хочуть шукати», - матір безвісти зниклих бійців

0
-1
«Наших синів просто не хочуть шукати», - матір безвісти зниклих бійців
Матір двох зниклих у АТО бійців 51 бригади Володимира та Дмитра Хом'яків заявила, що її дітей не хочуть шукати, а хочуть визнати померлими.

"У нас почалися суди по безвісти зниклих спочатку з вересня місяця наша 51 бригада. А вчора (29 листопада, - ред.) мені подзвонили сказали, що на моїх дітей будуть подавати в суд. Це, що виходить. Наші діти в 2014 році йшли добровільно кого то мобілізували захищати цілісність України. Спочатку складали наших дітей пачками ворогам, потім виходили на зразок збіг, як мені давали (5 тел)", - написала лучанка Катерина Хом'як на своїй сторінці у Фейсбуці.

На інформацією ВолиньPost жінка шукає синів вже протягом трьох років. Хлопці були бійцями батальйону «Айдар» та зникли 5 вересня 2014-го року. Зв’язок з ними обірвався після бою неподалік міста Щастя, що на Луганщині. Наразі доля луцьких хлопців невідома. З’являлась неофіційна інформація про те, що вони загинули, але мати каже, що це не так.

"Далі шукати вони не хочуть, волонтерів відсунули подалі, щоб не заважали, тепер спишуть, загинули або пропали безвісти. Їм все одно, адже це не їх діти. У мене вже давно склалося враження, що наші діти потрібні тільки батькам", - пише Катерина Хом'як.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні